Hovudside

Hvordan å rense et toalett uten en Plunger

by Walther

Hvis du noen gang har funnet deg selv med en tett toalett og ingen stempelet, vet du hva en nervepirrende opplevelse som kan være. Heldigvis er det et par ting som du kan prøve. Følg disse trinnene for å rense et toalett uten et stempel.

Bruksanvisning


•  Få så mye vann ut av bollen som du kan. Iført gummihansker, bruker noe å kausjon vann ut av bollen og hell den i en større beholder. Dumpe dette vannet utenfor i gresset og deretter kast av beholderne og hanskene. Vent i ca. 10 til 15 minutter for å gi de faste stoffer i bollen tid for å mykne opp.

•  Bruk noe om størrelsen på en serveringsskje til å bryte opp de faste stoffer ytterligere. Hvis du kan fiske noen ut av bollen, er det flott. Hvis ikke, er det helt greit også. Avhende hva du bruker til å bryte opp de faste stoffer.

•  Fyll en stor brusflaske full av varmt vann. Iført gummihansker, holde tommelen over åpningen til flasken og sette munningen av flasken i vannet. Monter toppen av flasken inn i hullet i bunnen av toalettet. Hold flasken godt med begge hender og klem på flasken slik at vannet skyter ned toalettet avløp. Vanntrykket skal løsne tette.

•  Plasser noen håndklær rundt toalettet bare i tilfelle det renner over. Spyl toalettet. Hvis det ikke rense toalettet, kan du enten prøve trinn 1 til 3 igjen eller fortsette til trinn 5.

•  Kok litt vann. Når vannet koker, bære den nøye til badet og sakte hell den i toalettskålen. Vær forsiktig slik at vannet ikke sprute ut igjen og ikke over-flyte toalettet. Tre liter eller så av vannet bør være nok. La vannet sitte i bollen til den er avkjølt litt. 15 eller 20 minutter bør være nok. Prøv å spyle toalettet.

Tips og advarsler


  • Hvis håndklær på gulvet blir våt med skittent vann, enten kast dem, eller vask dem med varmt vann og blekemiddel.
  • Ikke legg kjemikalier i toalettet. Hvis vannet spruter tilbake på deg, kan du bli skadet. I tillegg kunne de kjemikaliene skade toalettet voks ring.