Hovudside

Hvordan få et grønt Hydrangea Turn Blå

by Walther

Hvordan få et grønt Hydrangea Turn Blå

Hortensia er frodige, løvfellende blomstrende busker som har vært dyrket i hundrevis av år, og kommer i en rekke varianter. Hydrangea macrophylla, som blomstrer i nyanser av rosa, blå og noen ganger grønn, har sin opprinnelse i Japan. Mophead og lacecap er de vanligste navnene for de to varianter av hortensia macrophylla, og dette fortsatt populære landskapet hortensia er det ett felles for gamle hjemme områder i det sørlige USA. Fargene er bestemt av pH-nivået i jorda, med blå blomster som vokser fra sur jord og rosa blomster blomstrende i et mer basisk miljø. Mens ikke typisk, oppstår grønne blomster.

Bruksanvisning


•  Identifiser hvilken type hortensia vokser i hagen din ved å konsultere en lokal barnehage eier eller ved å sammenligne blomstrer til fotografier på Internett-områder eller i hagebøker. Rampelyset hortensia er en relativt ny og hardfør hortensia utvalg som har mindre blader, men store, stående lyse grønne blomster som slår til dyp rosa med fall. Plantens farge påvirkes ikke av jord pH. Hydrangea macrophylla er den eneste hortensia variasjon med evnen til å blomstre blå.

•  Test pH-nivået i jord med en gjør-det-selv-kit eller ved å sende det til staten universitetets lokale samarbeidende forlengelse kontor for en liten testing gebyr. En jord test vil spare gjetting involvert i å bestemme surhetsgraden i jorda. En pH-nivå under 6,5 er anbefalt å vokse blå hortensia.

•  Observer blomstringen syklus av din hortensia. Hvis anlegget blomstrer sent i sesongen, kan en grønn hortensia blomst være helt normalt. Grønne hortensia blomstrer er vanligvis en kombinert resultat av Moder Natur og hortensia hybridisering, og først og fremst oppstå som dagene blir kortere og lyset som gir plantene energi til å produsere rike blomster avtar. Hvis blå hortensia hardnakket holder seg grønn for en sesong eller to, men er det eneste valget å kritt det opp til en hagebruk mysterium og være tålmodig.

•  Fremme blå blomstrer på din hortensia macrophylla ved vanning anlegget to ganger årlig med en utvannet aluminiumsulfat og jernsulfat løsning. Bland en kvart gram av hvert kjemikalie i en gallon av vann og vanne din hortensia med ikke mer enn to liter denne blandingen på våren før blomstring, og i høst etter at anlegget er ferdig blomstringen. Hortensia trenger hyppig jevnlig vanning også.

Tips og advarsler


  • Aluminium sulfat og jernsulfat skal håndteres forsiktig og oppbevares utilgjengelig for barn.