Hovudside

Slik holder Corian Countertops Shiny

by Walther

Slik holder Corian Countertops Shiny

Corian er et flekkavvisende, syntetisk materiale som kommer i mange farger. Den brukes vanligvis for kjøkkenbenkeplater og andre kjøkken og bad overflater (for eksempel forfengelighet). Disse benkeplater er generelt lett å rengjøre med enkle såpe og vann eller generelle kjøkken rengjøringsmidler. De vil se kjedelig overtid, men hvis ikke rengjort skikkelig. Du kan holde benke skinnende ved å følge noen enkle regler om rengjøring og ved å bruke de riktige typer rengjøringsmidler.

Bruksanvisning


•  Rengjør benke ofte (minst en gang i uken, eller oftere ved behov) for å unngå en opphopning av smuss som kan matte glansen. Start med å fylle kjøkkenvasken delvis full av varmt vann. Tilsett noen dråper oppvaskmiddel for å lage en såpe rengjøringsmiddel.

•  Fukt en svamp i denne løsningen og tørk benkeplate for å fjerne matrester og annet skitt.

•  Umiddelbart dempe en annen svamp i rent vann. Tørk dette over benkeplate å skylle av såperester. Du må kanskje skylle ut svampen flere ganger, noe som gjør flere passerer over benkeplate.

•  Tørk av Corian benkeplate grundig med et håndkle. Dupont.com råder at å la en benkeplate lufttørke kan føre til vannflekker, eller en kjedelig dis over hele disken. Tørking den av etter hver rengjøring er viktig å holde det ser skinnende.

•  Bruk en mildt slipende rengjøringsmiddel (eller en vann-innskudd renere) på benken hvis vann innskudd eller dis gjenstår. Skyll benken igjen godt og tørke helt med et håndkle.

Tips og advarsler


  • I stedet for en kommersiell vann innskudd rengjøring formelen, kan du prøve eddik og vann. Bare blande en kopp hvit eddik og en kopp vann (i henhold til en oppskrift levert av organizedhome.com) i en svamp. Skrubb dette over området med en svamp og tørk den av med et håndkle. Hvis vann flekker igjen, bruke ufortynnet eddik å skrubbe den og deretter skylle det av med vann.