Hovudside

Naturlig rengjøring for Walls

by Walther

Naturlig rengjøring for Walls

Holde hjemmet rent kan gjøres med en rekke all-naturlige rengjøringsmidler. Velger å bruke naturlige rengjøringsmidler løpet kjemikalier vil spare deg penger, skape et tryggere hjem liv og bidra til å holde kjemikalier fra å forurense miljøet. Mange naturlige rengjøringsmidler fungere like bra - om ikke bedre - enn kommersielle rengjøringsmidler uten å stole på sterke kjemikalier. Alle naturlige rengjøringsmidler kan rense vegger og fjerne lukt, flekker, mugg, smuss og fett.

Bakepulver


Baking soda har lenge vært brukt for sin evne til å rense, polsk, skure og fjerne lukt uten bruk av sterke kjemikalier. Natron kan brukes på en rekke flater uten risiko for skade. Hell 1 liter vann i en bøtte og tilsett 1/2 kopp natron. Bland grundig til natron er oppløst helt. Fukt en svamp i blandingen og tørke veggene ned. Starte på toppen og jobbe i en nedadgående bevegelse. Når du er ferdig, la veggene lufttørke. Å fjerne merkene på vegger, strø bakepulver på en fuktig svamp og skrubb merkene før de forsvinner. Skyll med en ren, fuktig klut.

Destillert hvit eddik


Som natron, er eddik kjent for sin evne til å fjerne lukt elementer samt kutt gjennom mugg, fett og voks buildup. Eddik er best brukt på kjøkken vegger nærheten ovner hvor fett er mer sannsynlig å splatter og holde seg til overflaten. Bland like deler eddik og vann. Fukt en svamp i blandingen. Skrubbe kjøkkenet vegger med svampen. Arbeid i små seksjoner av gangen og kratt i en sirkulær bevegelse fra topp til bunn. For tøff fett buildup, bruke ufortynnet eddik og vaske veggene på samme måte som beskrevet tidligere.

Boraks


Boraks - også kjent som natriumborat - er et annet element som kan rense veggene naturlig. Borax fungerer godt på både malt og tapetvegger. Det er også en effektiv mold morder. Hell 1/4 kopp boraks i en bøtte og tilsett 2 kopper varmt vann. Blande innholdet sammen inntil boraks er fullstendig oppløst. Mette en svamp i blandingen og vaske veggene. Hvis formen er tilstede på veggene, tillate blandingen å sitte på veggene over natten. Fukt en svamp med rent vann og skyll boraks rest av veggene.

Sitronsaft


Sitronsaft kan rense hjemme naturligvis like godt som eddik og natron, og det legger en behagelig sitrus aroma til ditt hjem. Å skape en allsidig sitronsaft renere som kan brukes på vegger, bland sammen like deler vann og sitronsaft. Tilsett blandingen til en sprayflaske. Spray veggene dine rikelig med blandingen og tørk av med en ren klut eller svamp. Skylling sitronsaft blandingen er ikke nødvendig, så la veggene lufttørke.

Betraktninger


Test aldri rengjøringsmetoder på et lite synlig område av veggen før bruk. Hvis det er color eller skade, unngå å bruke og prøve en annen metode.

Dersom mold er til stede på veggene, for å åpne vinduer og dører gir god luftsirkulasjon. Også, utstyre deg selv med riktig sikkerhetsutstyr for mold fjerning.

Noen rengjøringsmidler - både naturlige og kjemiske - kan irritere huden, så det er best å bruke gummihansker under rengjøringen.