Hovudside

Hva er fargene fra Dragon Wing Begonia?

by Walther

Hva er fargene fra Dragon Wing Begonia?

Drage vinge begonier vokse mellom 2 meter og 3 meter i høyde med skinnende, mørkegrønne blader og fargerike blomster. De drage vinge begonia blomstrer hele veien gjennom våren, sommeren og høsten. Vokse blomsten i sol eller skygge, men gi det plass til å spre seg og vokse i hagen. Plante drage vinge begonia i godt drenert, fruktbar jord som holder seg ganske fuktig. Fargene på drage vinge Begonia blomster kan variere.

Rød


Drage fløy Begonia blomster vokser i løse klaser nærheten tuppen av greinene. Når blomsten først ble introdusert til verden av hagebruk i 1992, blomstene var levende rød eksklusivt. I dag, blomstene er tilgjengelig i to andre nyanser av denne fargen. I fremtiden kan flere varianter av dragen vinge Begonia blomster blir tilgjengelige som forskere eksperimentere mer med voksende og fargeteknikker.

Rosa


Drage vinge begonier er avledet fra to andre varianter av begonier: engel fløyen og voks. Dragen fløy begonia kaster gamle blomster som nye blomstene er produsert, noe som eliminerer behovet for beskjæring og fjerning av visnede blomster. Rosa varianter av drage vinge begonier er tilgjengelig som et alternativ til de mer vanlige røde blomster som er sett oftere i drage vinger. Blomster på rosa drage vinge begonier vil alltid dukke opp i rosa, med mindre det er dramatiske endringer i jordsmonn og pH-nivåer hvor blomstene er plantet.

Hvit


Drage vinge begonier ta mye av næringsstoffer fra jorda og mate tungt. For å holde blomstene friske og glade, bør gartnere gjelde gjødsel til jord annenhver uke med mindre jorda er allerede svært næringsrikt. Hvite dragen vinge begonier har nylig dukket opp på markedet som et alternativ til den rosa og røde varianter. Spraglete eller spettet varianter av drage vinge begonier - blomster som har mer enn én farge på kronbladene - ikke eksisterer.