Hovudside

Slik installerer en Crush & Run Innkjørsel

by Walther

Knuse og kjøre grus er laget av ørsmå biter av grus som er blandet med kalkstein. Dette er en nyttig topplag for grus innkjørsler fordi kalkstein klistrer seg sammen når det er vått, hjelpe oppkjørselen vare lenger. Knuse og kjøre grus innkjørsler er rimelige og kan vare i mange år hvis de blir skikkelig vedlikeholdt. Rake forelsket og kjøre oppkjørselen minst en gang i året for å holde den i form og grus i posisjon.

Bruksanvisning


•  Bestem den beste plasseringen for oppkjørselen ved å evaluere landskaps og velge den mest direkte banen som ikke trenger noen trær fjernet og har godt drenerende land.

•  Kartlegge oppkjørselen ved hjelp av et målebånd, hyssing og staver. Installere innsatsen og hyssing for å markere den ene siden av oppkjørselen. Måle 10 meter fra hyssing markør for å bestemme oppkjørselen øvrige grense. Installere stakes og tau langs den andre siden. Du måle bredden jevne mellomrom for å sikre at det er 10-meter bred i hele lengden.

•  Grav en grøft for oppkjørselen som er en fot dyp. Du kan gjøre dette for hånd med en spade hvis oppkjørselen er kort og du ikke tankene arbeidet. Men det er lettere å leie en gravemaskin for å fjerne jord.

•  Lay landskaps stoff i grøften slik at den overlapper i skjøtene. Landskaps stoff holder silt på plass og stopper ugress i å vokse opp i veien. Kutt landskaps stoff til å passe å bruke et verktøy kniv.

•  Fyll grøften med base lag av steiner til en dybde på 6-inches. Bruke knyttneve-størrelse steiner. Spre steinene ved hjelp av en metall rake. Tamp dem på plass med en mekanisk roller, som du kan leie fra et hjem forsyning butikken.

•  Påfør midten laget av steiner, ved hjelp av golf-ball-størrelse steiner, og tamp dem på plass med den mekaniske roller. Gjelde til en dybde på 6 inches.

•  Avslutt oppkjørselen med 4 inches av knuse og kjøre grus. Dekk innkjørsel med grus og tamp den på plass ved hjelp av mekanisk roller. Lag en krone på oppkjørselen ved å gjøre en bue i midten, gjør dette at oppkjørselen til å renne lett når det regner.