Hovudside

Hvordan bygge en Outdoor Patio Walkway

by Walther

Hvordan bygge en Outdoor Patio Walkway

En veldefinert bane lenker en uteplass til en hage, en innkjørsel til et verksted, eller av to elementer i landskapet. Gangveier kan være laget av mange materialer, herunder naturlig eller produsert stepping steiner, brostein, eller en vidde med grus for en behagelig knase under føttene. Bruk stein innfødt til ditt område og legge til en grasiøs meandrerende kurve for en naturalisert titt i landskapet. For en formell utseende, designe en bane med en rett linje og symmetrisk plassering av ensartet størrelse materialer.

Bruksanvisning


Hvordan bygge en utendørs terrasse Walkway


•  Planlegg gangvei før du begynner byggingen. Velg materialer, plassering, bredde, kurvatur, og start- og stopppunkter for banen. Bruk en hageslange eller spray merking maling for å skissere banen i din hage.

•  Bruk en spade, grave din gangvei til en dybde på åtte inches. Lå en 6-tommers base av grus og selv det ut med en rake. Topp det med to inches av sand.

•  Hvis banen vil være laget av grus, dekke sand med heavy-duty landskapet stoff for å holde ugress fra spirende. Bruk landskaps pigger for å holde stoffet på plass.

•  Ordne stepping steiner i en behagelig mønster, noe som gjør at de er nivå.

Hvis grus vil bli brukt i stedet for pass steiner, spre en 2-tommers lag av 1 / 4- til 3/4-tommers grus oppå liggende stoff.

•  Spread grus, sand eller mulch i områder rundt stepping steiner. Vekselvis, legge et lag av jord og krypeplanter, hardfør urter eller stauder å fylle inn mellom steinene.

Tips og advarsler


  • Stepping steiner for en gangvei bør måle 14 til 16 inches over til lett romme den typiske skostørrelse. For en gangvei med mellomrom mellom steinene, bruk din naturlige skritt å dømme plassering. Velg store, flate, like store steiner 1 1/2 til 2 inches tykke. Sørg for at stepping steiner er nivå med bakken slik at de er enkle å klippe over.
  • Ikke velg stepping steiner som er konkav. De vil samle regnvann, is og snø, årsaken slipping og til slutt sprekke. Velg tekstur steiner for å gi trekkraft.
  • Unnlatelse av å legge en base av sand og grus vil resultere i bosetting og en ujevn bane.