Hovudside

Hvordan lage en Wooden klessnor

by Walther

Spare på strømregningen og beskytte planeten ved hjelp av grønn metode for klær tørking: henge klærne til tørk på en klessnor. Du kan enkelt lage din egen wooden klessnor i hagen din i en helg og umiddelbart komme i gang redde planeten ved hjelp av solens varme og kraft fordampning å tørke tøyet.

Bruksanvisning


•  Bruk et innlegg hull digger å grave to hull i hagen din hvor du vil plassere klessnor. Grave hull minimum 20 meter fra hverandre for å gi deg selv god plass til å henge masse klær på en gang, eller å henge tepper og laken. Grave hullene en fot dyp.

•  Still de 4-by-4-tommers trestolper ned i bakken, og fylle hullet rundt innlegget med betong. Prop polene opp med de to-by-4-tommers plater, og la betongen tørke i et par dager før du fortsetter prosessen for å bygge din klessnor polene.

•  Still inn to-by-4-tommers plater på toppen av de to innlegg å lage to T-figurer. Sett platene parallelle med hverandre; de trenger ikke å være nøyaktig parallelle, men de 4-tommers side skal vende. Kjør to spiker i midten av hver 2-by-4-tommers stykke og inn i toppen av de 4-by-4-tommers tre innlegg.

•  Kjør de U-formede negler inn i de to-by-4-tommers plater. Kjøre tre spiker inn hvert bord, en i midten av brettet og ett i hver ende av styrene. Ikke kjør neglene helt inn, men la et gap stor nok til å sette inn klessnoren streng eller plastbelagt wire. Gjenta dette på den andre innlegget.

•  Skyv brikkene av klessnor under U-formede negler på ett innlegg og slips sikkert rundt neglen trekke en stram knute som ikke vil løsne. Trekk klessnor over tunet til det andre innlegget, og mate snora under U-formede negler på den andre innlegget og slips sikkert igjen, trekke i snora stram. Gjenta dette for hvert sett av U-formet spiker for å gi deg selv tre snorene som støttes av to innlegg.

Tips og advarsler


  • Unngå å bruke metall linjer som vil ruste og smitte over på klær, håndklær og sengetøy.