Hovudside

Informasjon om Magnolia Blooms

by Walther

Informasjon om Magnolia Blooms

Magnolia trær og busker, som kan være løvfellende eller bredbladet evergreens, genererer bemerkelsesverdige blomster som gir disse ulike arter utestående ornamental verdt. Ofte duftende, magnolia blomster har tydelige, store kronblad, med noen av disse blomstene veldig bred. landscapers vurdere form, farger og blomstrende tider av forskjellige arter når plante magnolia.

Bloom Størrelse


Størrelsen på magnolia blomster varierer, men det finnes mindre blomster av visse arter er store nok til å være ekstremt prangende. Typer som gul poppel og agurk treet har blomster i 2- til 3-tommers rekkevidde, mens de sørlige magnolia viser seg blomster opptil 12 inches bred. Ashe magnolia, bigleaf magnolia, Fraser magnolia, skål magnolia og paraply magnolia også produsere blomster mellom 10 og 12 inches bred.

Bloom Color


De fleste magnolia trær har hvite blomster eller krem-farget de, men enkelte hybrid busk former gi landscapers en mer fargerik alternativ. Ann, for eksempel, er en sorten busk som har lilla-røde blomster, og den ligner Betty sorten har rødlilla blomster med hvitt interiør. Yellow Bird er en hybrid magnoliatre som har gule blomster; gul lykt er et annet tre skjema som har kremet gule blomster.

Bloom Shape


De større magnolia blomster har store kronblad og et vidåpent, spre utseende. Noen av artene med mindre blomster har skapene eller klokkeformede blomster. Disse typene inkluderer den gule poppel, med kallenavnet tulipantreet fordi blomstene ser ut som tulipaner. Agurk treets blomster ser ut som bjeller.

Blooming Times


Blomstene dukker opp på ulike typer magnolia til forskjellige tider, men alt er i blomst før våren ender. Stjerne magnolia er en art som har blomster i mars selv før noen av bladene knopp ut. De sørlige magnolia blomstrer i mai og juni, men er i stand til å produsere blomster hele sommeren etter den første store blomstrende periode.

Størrelse på Magnolia Trees


Noen av magnolia trær vokser så høy, med deres blomstrer i de øvre delene av treet, at blomstene blitt svært vanskelig å få øye på. Dette problemet, men ikke oppstår når du bruker magnolia busker eller mindre magnolia trær i landskapet. For eksempel, løvfellende busk hybrider Ann og Betty vokse til 10 og 15 fot hhv. Blant de mindre magnolia trær er typer inklusive Kobus magnolia fra Japan og skål magnolia, en hybrid arter; begge disse trærne sjelden blir større enn 25 fot.