Hovudside

Hvordan Cut Taktekking Nails

by Walther

Det er mange forskjellige materialer som kan brukes for taktekking, men de fleste av dem krever bruke spiker eller liknende festemidler for å holde dem på plass. Noen taktekking negler kan treffe hardere områder under taket, noe som får dem til å ikke gå i taket hele veien. Du kan prøve å trekke spiker og erstatte den, men du risikerer neglen være løs i forrige hullet eller lage et større hull som kan føre til en liten lekkasje & # xD;. Et lignende problem kommer når jeg prøver å kle av gamle takmaterialer og finne negler som er vanskelig å fjerne uten å skade taket du jobber med. Du kan kanskje de takmaterialer rundt neglen for å fjerne, men spikeren vil fortsatt gi deg problemer når du begynner å bruke nye takmaterialer. Uansett vil du trenger å gjøre noe for å bli kvitt de negler som er i veien & # xD;. Begge disse situasjonene er ideelle for å kutte taktekking negler. Det er lett å gjøre, og du vil ende opp med negler som er flush til taket eller materialer som du bruker.

Bruksanvisning


Hvordan Cut Taktekking Nails


•  Bruke hånden eller en børste, ren løs rusk eller grus rundt neglen som må kuttes. Dette skal kun ta et øyeblikk, men det er et viktig skritt; ikke bare kan rusk føre til at du ikke klippe neglen så tett som du ellers kanskje, men din bajonettsag eller multiverktøy kunne lansere grus eller avfall med nok kraft til blåmerke eller forårsake øyeskader.

•  Plasser bladet på bajonettsag eller kutteskiven av roterende verktøy ved siden av neglen du ønsker å kutte, og pass på at det er så nær overflaten av taket som du kan få. Pass på at du faktisk ikke berøre taket med bladet eller plate, som kan skade taket mens kutte spiker.

•  Skjær gjennom neglen bruker sagen eller roterende verktøy. Det bør være en liten del av neglen fortsatt stikker opp når du har kuttet gjennom den.

•  enten ved hjelp av en dedikert kvern eller et slipehode på en roterende verktøy, plassere slipehodet på toppen av kuttet spiker og begynne å slipe den ned til nivået for taket. Gjør dette litt om gangen for å være sikker på at du ikke slipe for langt og skade taket selv. Du bør være i stand til å slipe spikeren ned til det punktet at det er i flukt med taket rundt det.