Hovudside

Hvordan kan jeg Revive Min Boston Fern?

by Walther

Boston bregner er bra for hengende kurver. Deres blader er veldig lang og full. De gjør det bra i milde sollys og høy luftfuktighet. De liker ikke tørr varme. De liker ikke å bli brakt inn for vinteren, som de fleste husene er veldig tørt innendørs i vinter på grunn av ovnen. Det er ikke uvanlig å få inn en Boston bregne og ha det wilt dårlig, kaster bladene og blir brune. Ikke å bekymre deg. Du kan gjenopplive mest ødelagte bregner hvis det er noen grønne venstre på dem.

Daily Care


Om sommeren, Boston bregner liker å vannes hver dag når det er varmt. I kjøligere vær, sjekk jorda flere ganger i uken for fuktighet. Hold jorden fuktig, men ikke våt. I varme tørre årstider, bør en daglig misting med en lys spritz av vann holde bregne grønn og bouncy. Gjødsle planten med fisk emulsjon eller potteplante gjødsel hver seks til åtte uker i gjennomsnitt - litt mer i sommer og mindre om vinteren. Hvis du ser noen døde blader eller blader, klippe dem av på basen. Boston bregner liker å være ute i slutten av våren, sommeren og tidlig høst.

Gjenopplive


Når luftfuktigheten er lav, bladene begynner å visne og krølle seg. Som en første forsvarslinje, ta anlegget ned og gi den en god vask med en vannslange. Kutte ut noen brune blader, og kutte døde eller innskrumpet blader av på basen. Når du har trimmet anlegget, gir den en god suge i en stor bøtte, søppelbøtte eller vaskebalje til alle luftbobler er ute av jorda. Når det er helt utladet, henge den opp innendørs i fullt lys, men ikke i direkte sollys. Et annet godt sted å henge det er på en skyggefull veranda utenfor - igjen ut av direkte solen. Gjødsle anlegget en gang i måneden med potteplante gjødsel eller en utvannet fisk emulsjon. Når vinteren kommer på, skjære ned på gjødsel og redusere vann.

Forebygging


Boston bregner liker ikke kulde, og de hater å bli for tørr. Selv tørr luft kan forårsake problemer. Aldri plassere dem foran en varmeovn vent. Beskjære noen døde blader så snart du synes dem, og tåke regelmessig for å holde luften rundt anlegget fuktig. Bregner er primitive planter som formerer seg ved sporer. Spore tilfeller finnes på undersiden av blader og ser ut som organiserte bunter av brune flekker. Fabrikkens hår-lignende røtter er fibrøs og råtne hvis altfor våt og brenne hvis for tørr. Hold jorden fuktig hele, og kast drenering i bunnen av potten. Boston bregner er "under kalesjen" tropiske planter, så de gjør best i diffust sollys eller kunstig lys. Bruk aldri blad skinne produkter på Boston bregner. Hvis du ønsker å perk dem opp, slangen dem ned, riste dem tørre og henge dem opp igjen.