Hovudside

Hvorfor bladene på My Pineapple Plant Turn Brown?

by Walther

Hvorfor bladene på My Pineapple Plant Turn Brown?

Søt, saftig ananas smaker deilig med ferie skinker, i desserter eller nyklipt som en sunn snack. Og med bare en liten hagekunnskapsrike, kan ananas planter tjene som en deilig, dekorative tillegg til ditt hjem eller hage.

Vann


Dette tropiske planten trenger vann, men overwatering og dårlig drenering kan føre til rot skade, blad skade, langsom vekst og skranglete frukt.

Lett


Som alle tropiske planter, ananas planter blomstre i naturlig sollys i varme steder. De kan lykkes inne hvis den plasseres i et solrikt vindu og roteres med jevne mellomrom.

Container vs. Hage


Ananas plante, et medlem av bromeliad familien kan trives innendørs i en stor container, men forventer frukten fra innendørs anlegg for å være mer sur og syrlig enn de som dyrkes i bakken. Ananas planter gjøre det bra ute i varmt klima bare, som frost kan skade eller drepe dem.

Friske blader


Bladene av et sunt ananas plante er spisse, voksaktig og noen er spiny. De varierer i lengde fra 2 til 6 meter, avhengig av deres variasjon, alder og miljø. Bladene kan være faste eller spraglete i farge.

Leaf Damage


Ananas bladene blir gule eller brun hvis vekstforholdene ikke er helt riktig. De krever varme temperaturer. Hvis anlegget er fratatt vann eller vannes for tungt uten tilstrekkelig drenering, vil bladene svekkes, blir brune og kan falle av. Melete bugs er de primære skadedyr trukket til ananas planter, og disse vil skade bladene også.

Andre problemer


Andre forhold som kan skade ananas plante inkluderer Crookneck, kobber mangel, gul flekk virus og Blackheart. Kontakt din lokale forlengelse senter for svar på spesifikke problemer som kan oppstå med ananas plante.