Hovudside

Hvordan kan et Solar Blanket Varm svømmebasseng?

by Walther

introduksjon


Oppvarming av et svømmebasseng er et kostbart og ofte upraktisk forslag; mens det finnes alternativer som gassovner eller bare male interiøret i bassenget i en mørk farge, har hver spesifikke ulemper. Endre fargen til din pool fôr innebærer drenering og påfylling bassenget, som er i og for seg selv, et kostbart alternativ. Gassvarmere, mens i stand til å heve temperaturen ganske raskt, bli kostbart med langvarig bruk. En smart og økonomisk (samt miljøvennlige) alternativ er bruk av en solar teppe for å utnytte energien fra solen å varme opp bassenget.

Solenergi


Den første og mest åpenbare måten at en solar teppe vil bidra til oppvarming av bassenget er ved å absorbere varme fra solstrålene, og deretter overføre det til vannet. Teppet selv er laget av materiale spesielt designet for å optimalisere opptaket av solenergi, og dekker hele bassenget. Bruk av en solcelle tepper kan heve temperaturen av bassenget ved 15 grader eller mer, slik at du kan bruke bassenget mye tidligere på våren og senere i høst.

Reduksjon av Fordampning


Den andre måten en solar teppe varmer bassenget er ved reduksjon av fordampning. Som nevnt, omfatter teppet hele overflaten av bassenget som også virker til å holde vannet som befinner seg i bassenget blir omdannet til gass, og deretter unnslippe bassenget. Dette i hovedsak danner en miniatyr drivhuseffekt, å heve temperaturen av bassenget. Solar tepper har vist seg å redusere fordampning med så mye som 95 prosent, noe som ikke bare bidrar til varmen av bassenget, men åpner for mer økonomisk bruk, som du ikke er pålagt å stadig legge vann til bassenget for å gjøre opp for vann tapt til fordampning.