Hovudside

Hvordan ta vare på en jule Cactus

by Walther

Hvordan ta vare på en jule Cactus

A Christmas kaktus er ikke som tørke eller varme tolerant som navnet tilsier. Det er faktisk en tropisk saftig som krever litt mer omsorg enn gjennomsnittet kaktus. The Christmas kaktus gir slående blomster i nyanser av magenta og rosa at våren fra tips av sin scalloped stengler. Som en annen populær jule plante, julestjerne, er julen kaktus altfor ofte sett på som en sesongmessig dekorasjon, når det faktisk, kan du nyte anlegget og sine fargerike blomster år etter år med riktig stell og oppmerksomhet.

Bruksanvisning


•  Hold Christmas kaktus innendørs for vinteren. Gi den med indirekte sollys. Hvis du ønsker å flytte anlegget utendørs etter trusselen om frost er over, holde den i en skyggefull eller delvis skyggefullt område.

•  Når du flytte anlegget utenfor, og når du tar den tilbake i for vinteren, gradvis øke antall timer det forblir utenfor / inne hver dag over en periode på sju til ti dager før du gjør endringen permanent.

•  Beskjær kaktus ved å fjerne en eller to seksjoner fra hver stilk etter at anlegget er ferdig med blomstringen. Beskjæring vil oppmuntre gren vekst, og fjernet deler kan spres til nye planter.

•  Plasser Christmas kaktus er et mørkt og kjølig sted i seks til åtte uker starter midten til slutten av oktober. Institutt for hagebruk og Gartner ved Purdue University anbefaler temperaturer på 50 til 55 grader Fahrenheit for rikelig blomstrer. Plasser kaktus i et mørkt sted i 12 timer hver natt før du legger merke ny knopp vekst, så ta vare på anlegget som vanlig.

•  Repot kaktusen når jorda beholder ikke lenger vann - et tegn anlegget er potten bundet. Bruk kommersiell potting blanding designet for saftige planter, eller bland en del vermikulitt med to deler generell plantejord.