Hovudside

Hvordan lage en Katastrofeberedskap Plan

by Walther

Hver familie må ha en katastrofeberedskap plan. Oppgaven tar litt tid og krefter, så det er best å begynne mens sikkerheten er på hjertet, og du føler deg motivert. Bruk følgende tips for å hjelpe deg å lage en katastrofe beredskapsplan enklere og mer effektivt.

Bruksanvisning


•  Besøk de to ledende statlige nettsteder som tilbyr hjelp til å lage katastrofeberedskapsplaner, ready.gov og fema.gov. Her finner du gratis tilgang til beredskapsmateriell og / eller være i stand til å bestille dem i posten. Utforske delene grundig for å inkludere dine unike behov.

•  Sett en frist for etterbehandling din plan, slik at tilstrekkelig tid. Folk er mer sannsynlig å følge gjennom med å lage plan når familien er involvert og distraksjoner er på et minimum.

•  Fjern noen papirer og instruksjoner du ikke trenger og / eller krysse ut irrelevante seksjoner. Vurdere å bruke tre fargede markører til fargekode seksjoner i form av betydning. Herfra kan du bryte ned katastrofeberedskap planlegging i håndterbare deler.

•  Angi et budsjett for din beredskapsplan og prioritere dine utgifter. Prøv å vie midler til beredskapsplan må jevnlig til du føler deg godt forberedt for naturlige og andre katastrofer. Noen tidlig, billig prioriteringer inkluderer NOAA vær radio, tre dager igjen av nødvendigheter og kommunikasjonsutstyr, som for eksempel en engangs mobiltelefon. Neste på listen nødsituasjon kan være flom forsikring, safe og nødkontanter.

•  Utvikle en backup kommunikasjonsplan med familien. Dette bør omfatte en ut-av-statlige kontakt og / eller en alternativ måte å kommunisere bør lokal mobiltelefon tjenesten bli deaktivert.

•  Observer deg og din families behov i løpet av en uke eller lenger og skrive ned både kritiske elementer, som medisiner, og mindre kritiske seg, for eksempel leker for en pjokk. Ikke glem å ta med eventuelle krav til dine kjæledyr. Selv om statlige katastrofe beredskapsplaner er grundig, kan du finne flere ting å ta med på listen som vil tillate deg å bedre tåle en nødssituasjon. For eksempel, hvis et barn kan bli trøstet av en favoritt dukke, kan dette være en verdig tillegg.

Tips og advarsler


  • Ingen ønsker å tenke på katastrofe, men å ha en beredskapsplan er et ansvar som du vil føle deg godt om å takle.
  • Få tak i eller lage en katastrofe beredskapsplan for kjæledyr. Legg merke til at mange krisesentre og moteller vil ikke akseptere dyr, bør noe skje med ditt hjem. Se etter alternativer i ditt område eller med kjære.