Hovudside

Hva er den beste måten å rense en Swim Spa?

by Walther

Swim spa trenger regelmessig rengjøring for å unngå en overvekst av bakterier, som kan føre til vond lukt og være potensielt skadelig for alle som bruker spa. For å unngå dette, er viktig for å finne den beste måten å rense svømme spa. Metodene varierer, basert på hvor ofte du bruker ditt spa.

Mineral Rengjøringsmidler


Mineral purifiers er et populært valg for folk som søker en noe naturlig alternativ for desinfiserende deres svømme spa vann. Det er det beste valget for de som ikke bruker deres svømme spa som ofte, som mineral renseanlegg krever svært lite vedlikehold. Mineralet renser er rett og slett plassert på innsiden av spa filter, og du legger en aktivator til vannet før hver bruk. Mineralet Renser må byttes hver fjerde måned (så lenge spa ikke er drenert) og krever ikke annet vedlikehold. Mineral renseanlegg oppfyller alle standarder for hygiene og desinfisering. Dette ville være den beste måten å rense svømme spa hvis du ikke bruker det regelmessig og søker en alternativ lite vedlikehold.

Klor


Den vanligste typen svømme spa sanitizer er klor. Klor er et kjemisk rensemiddel som virker ved å drepe bakterier, holde det rent og kontrollerende bakteriell spredning. Klor må legges til annenhver dag for å sørge for at vannet holder en konsistent nivå av klor, et sted i området fra én til tre deler per million. Ulike testsett måle nivået av klor i svømme spa vann. Klor kan ikke være det beste alternativet hvis du ikke bruker jevnlig svømme spa, da det krever konstant vedlikehold selv mens den ikke er i bruk.

Todelt Brom


Todelt brom er en ekstremt effektiv måte å desinfiserende svømme spa uten klor, som mange mennesker finner irriterer øynene og huden. En todelt brom system består av å legge et rensemiddel (brom flytende salter) hver uke, slik at det er en klar tilførsel når du trenger å rense vannet. Deretter hver uke (eller etter hver bruk av spa), bare legge den aktivator for å rense vannet. Denne metoden er et godt alternativ for folk som bruker sine spas gang hver uke eller så, kanskje i helgene.