Hovudside

Slik feilsøker en White-Rodgers Termostat

by Walther

Slik feilsøker en White-Rodgers Termostat

White-Rodgers, en del av Emerson Electric Co, har produsert termostater siden 1936. Den ble grunnlagt av en gruppe av Emerson ingeniører og ble til slutt kjøpt opp av Emerson i 1961. Problemer med termostater er generelt relatert til ingen varme eller kjøling. Kontinuerlig drift av oppvarming, ventilasjon og air condition utstyr er et annet mulig problem og er ofte på grunn av en kort.

Bruksanvisning


•  Kontroller at husholdningenes strømforsyningen ikke er avbrutt hvis det er ingen oppvarming eller kjøling. Sjekk hjemmet bryterpanelet og se etter utløste brytere eller sikringer. Kontroller at VVS-utstyr er slått på. Split systemer kan ha en strømbryter utenfor for utedelen. Viften, ovn og klimaanlegg trenger strøm for å fungere. Tenn pilot hvis det er ingen varme.

•  Sett systemet bryteren til "Heat" til å utføre noen diagnose på varmen funksjon av termostat. Heve termostat temperatur over omgivelsestemperaturen. Du skal høre et klikk. Hvis du ikke hører et klikk, tilbakestille termostaten. Åpne termostatdekselet og fjerne ledningene fra terminalene R og C, og ta ut batteriene i to minutter. Erstatte dem. Heve termostat temperatur over omgivelsestemperaturen igjen og lytt etter et klikk igjen. Hvis du ikke hører det, erstatte termostaten. Hvis du hører et klikk men varmen ikke klarer å fungere, har ovnen siden av HVAC system service.

•  Sett systemet bryteren til "Cool" til å utføre noen diagnose på kjølefunksjonen av termostaten. Senke temperaturen temperatur under omgivelsestemperaturen. Du skal høre et klikk. Hvis du ikke gjør det, tilbakestille termostaten. Åpne termostatdekselet og fjerne ledningene fra terminalene R og C, og ta ut batteriene i to minutter. Erstatte dem. Senk termostat temperatur under omgivelsestemperaturen igjen og lytt etter et klikk igjen. Hvis du ikke hører et klikk, erstatte termostaten. Hvis du hører et klikk men kulden ikke klarer å fungere, har air condition siden av HVAC system service.

•  Åpne dekselet og se etter shorts hvis HVAC-systemet kjører kontinuerlig. Sjekk hver ledning - ingen uisolerte ledningen skal stikke fra blokken. Dessuten kan viftebryteren settes til "Fan" heller enn "Auto".