Hovudside

Hvordan Bind en Jade Plant

by Walther

Hvordan Bind en Jade Plant

Jade anlegget, også kjent som et vennskap treet, heldig plante eller penger plante, er en flerårig sukk innfødt til Sør-Afrika, og er en vanlig potteplante i hele verden. Jade planter produserer små, behagelig rosa blomster. Saftige planter som jade vanligvis krever mindre vann enn andre planter, spesielt om vinteren. Jade planter kan også dyrkes med bonsai teknikk, noe som krever en kombinasjon av beskjæring og binding til holde anlegget små og forme den til dyrkeren design. Jade planter gjør stor bonsaitrær; derimot, er litt omsorg nødvendig når bindende grenene for å få en bestemt vinkel av vekst, fordi stilkene er myke og kan bli skadet av altfor stramme bindinger eller hard tråd.

Bruksanvisning


•  Kjør en bambus eierandel i jorda så nær stammen av jade plante som du kan. Hvis stammen av anlegget er allerede i den vinkelen du ønsker, og deretter bare kjøre innsatsen parallelt med stammen; men hvis du ønsker å endre vinkelen på stammen, må du gjøre det gradvis. Første vinkel innsatsen slik at den er nærmere til ønsket vinkel, halvveis mellom ønsket vinkel og selve vinkelen på stammen.

•  Bind stammen av anlegget til bålet ved to-tommers intervaller med korte stykker av aluminiumstråd. Pass på å ikke binde for hardt, da stammen av jade anlegget er ganske myk, og kan brekke lett hvis det er bøyd for mye.

•  Kjør flere innsatsen i skitt under grener som du ønsker å binde slik at de vokser i en ny retning. Med mindre anlegget er allerede ganske stor, bør en eller to stakes nok til å støtte den grenen på sitt ny vinkel.

•  Twist et stykke aluminiumstråd fast rundt hver stake på høyden der du ønsker å holde grenene, forlater to frie endene to eller flere inches i lengde.

•  Løft eller bøye grenene til høyden på innsatsen der du har satt ledningen, og pakk de frie endene av aluminiumstråder rundt grenene. Pass på å ikke pakke dem for hardt, men pakk bare godt nok til å holde grenene på plass.

•  overvåke veksten av jade plante, og flytte og justere ledningene som grenene og stammen vokse større.

Tips og advarsler


  • Ikke la ledningene på grenene eller stilk for å bli for stramt, da dette vil utrydde sirkulasjon av vannet i anlegget og drepe den grenen eller hele anlegget.