Hovudside

Gjør det selv omnøkling Systems

by Walther

Gjør det selv omnøkling Systems

Du kan taste en lås selv i bare noen få sekunder uten behov for et dyrt besøk fra en låsesmed. Gjør det selv omnøkling systemer er bump-bevis og pick-motstandsdyktig for langvarige produkter på dørene. Du kan taste en lås på utleieboliger etter leietakere har flyttet ut eller hjem til deg hvis du mister nøklene, eller de blir stjålet. Denne funksjonen på hjemmesiden din kan du taste en dørlås for tilgang av entreprenører mens hjemme er under renovering, og deretter taster du det tilbake til den opprinnelige nøkkelen etter at de ikke lenger trenger tilgang.

Bruksanvisning


Kwikset SmartKey


•  Sett den gjeldende nøkkelen inn i låsen. Vri nøkkelen en kvart omdreining med klokken til tre posisjon.

•  Sett SmartKey læremiddel i låsen på toppen av den aktuelle tasten. Trekk læremiddel ut av låsen og den gjeldende nøkkelen ut av låsen.

•  Sett inn en ny nøkkel for låsen i samme posisjon. Nøkkelen vil være horisontal til bakken. Slå den nye nøkkelen en halv omdreining mot klokken for å lagre den nye nøkkelen inn i låsen. Slå den nye nøkkelen med klokken en kvart omdreining og fjerne det.

Schlage SecureKey


•  Kjøp et sett med nye nøkler fra en jernvarehandel for SecureKey lås. Det er en ny, blå reset-tasten og to messing brukeren taster i et sett som er alt kuttet det samme.

•  Sett i strømmen, blå tilbakestillings nøkkelen i låsen. Toppen av nøkkelen vil være på tolv posisjon.

•  Slå på strømmen reset nøkkelen mot klokken til 11:00 stilling. Fjern nøkkelen.

•  Sett inn en ny blå reset nøkkelen og vri den til den opprinnelige tolv posisjon. Ta den nye blå reset-knappen. Låsen er nå omnøkles til den nye, blå tilbakestillingstasten.

Tips og advarsler


  • Oppbevar SmartKey læremiddel i en tørr, ikke-fuktig område for å holde den flat så det vil sette inn lett inn i en lås for omnøkling. Plasser en nøkkel koden på dine Schlage blå reset nøkler. Skriv en dato, adresse eller annen identifikasjon informasjon om dem slik at du vet hvilken tast passer for tiden låsen.