Hovudside

Hibiscus Trær i vinter

by Walther

Hibiscus Trær i vinter

Hibiscus er en slekt av mer enn 200 arter av planter. Noen er små trær og andre er busker, og atter andre er ettårige. De fleste har gjenkjennelige store blomster i gult, lilla, rosa, rose eller hvit. De kan måle 6 til 12 inches i diameter. Når de blomstrer på sensommeren, gartnere må slå sitt fokus på å holde anlegget sunt i vinter.

Temperatur


Hibiscus trær kan ikke bo ute i kalde temperaturer fordi de er tropiske planter. Flower-spirende er avhengig av varme temperaturer. Hvis vintervær blir kjøligere enn 55 grader Fahrenheit, bringe trærne innendørs. Velg en varm, solfylt sted hvor de dagtemperaturer holde seg mellom 55 og 75 grader. I kaldere temperaturer, er det en fare for knopper ikke forming eller falle av. Holde dem fra trekkfulle vinduer eller varme oppvarming vents fordi temperatursvingninger kan påvirke ytelsen, også. Når faren for frost er over, sakte akklimatisere trærne til sollys. Flytt dem til en veranda, deretter under skyggen av et tre, deretter inn i solen.

Vann


Hibiscus generelt trenger relativt fuktig jord. Dreneringshull er nødvendig på bunnen av beholderne for å tillate vannet å unnslippe, for å begrense sannsynligheten for rotråte. Hvis det tørker ut mellom hver vanning, kan anlegget bli visnet. Men i vinter, hibiscus trær bør få lov til å tørke ut litt mellom hver vanning. Fordi anlegget er ikke i den varme solen, det bruker mindre energi og trenger ikke så mye vann. Fortsatt følge nøye med fuktighetsinnholdet, skjønt, og ikke la den bli knusktørre.

Beskjæring


Beskjære hibiscus trær i senvinteren eller tidlig på våren, like før de nye knoppene begynner å danne. Sommer beskjæring vil føre til en reduksjon i antall blomster, noe som begrenser evnen til treet. Trim tilbake leggy, spinkel vekst som dannet over vinteren. Dette vil oppmuntre bushier vekst. Død, svak eller syk stammer bør også fjernes. Hibiscus kan håndtere tung beskjæring, uten frykt for å "ødelegge" bushen.

Gjødsel


Dette anlegget drar nytte av vanlig befruktning. Det liker lette feedings, ofte. Tidlig vinter er det tid for en av disse feedings, sammen med tidlig på våren, etter først vekst og midtsommer. Bruk en blanding som 15-5-10 eller 15-5-15. En halv oz. er vanligvis tilstrekkelig for en liten hibiscus og opp til £ 1 for en større, moden plante. Det er best å spre maten under treet baldakin, til like utenfor linjen av grener overhead. Holde den fra å berøre stammen og vann umiddelbart for å hjelpe de næringsstoffene suge i bakken.