Hovudside

Hvordan bli kvitt Støtende Naboer

by Walther

Hvordan bli kvitt Støtende Naboer

Hvis du har en trakasserende nabo, er sjansen stor for hjemmet ditt liv er stressende akkurat nå. Det kan være så enkelt som en catty kvinne over gaten som dårlig munn deg til andre mennesker i nabolaget. Det vil imidlertid kunne gå dypere enn det, og du kan gjøre med en nabo som ser ut til å virkelig være ute å skade deg. Uansett, har du flere muligheter for å håndtere denne type situasjon.

Bruksanvisning


•  Bestem hvem, nøyaktig, er problemet. Hvis du har hørt gjennom jungeltelegrafen at en nabo har vært dårlig munn deg, dette betyr ikke nødvendigvis at det er sant. Du kan også være å plassere skylden på feil person. Før du prøver å rette på situasjonen, sørg for at du har identifisert problemet.

To Remain sivile. Det kan være vanskelig å argumentere med noen som er vennlig og munter. Du kan fortsatt være naboskap ved å si "Hei" og smiler varmt når du ser din nabo. Selv om du ikke får på den gode siden av din harasser, kan det hende at andre naboer innse at du ikke er problemet.

•  Hold en notatbok med datoer, klokkeslett og detaljer om trakassering. Hvis du ender opp med å ta din nabo til retten, vil du ha en dokumentert grunn av alt som har skjedd mellom dere. Hvis du har måttet gå til en lege for å håndtere stressnivået, holde registreringer av dette besøket.

•  Bruk en diktafon når du er i nærheten av din trakasserende nabo. Du kan fange nabo snakker om deg til noen andre, eller nabo kan si noe direkte til deg. Uansett, ha det registrert vil gi deg bevis du trenger bør du ha for å rapportere en hendelse til politiet.

•  Ring politiet hvis du føler at du eller din familie kan være i fare. Mens det kan være lurt å ta seg av situasjonen selv, det beste alternativet, for å beskytte deg selv og alle rundt deg, ville være å la fagfolk å engasjere seg. Du ønsker ikke å ta noen sjanser når det kommer til sikkerhet. Men ikke ringe myndighetene for flere mindre hendelser som ikke tilstede skade.

Tips og advarsler


  • Samtidig som de har en trakasserende nabo er stressende og irriterende, husk at det mest sannsynlig ikke vil fortsette i det uendelige. Hvis trakasseringen er små og ikke skadelig, trenger du ikke å reagere hver gang noe skjer. Noen ganger ignorerer dårlig oppførsel vil eliminere den, til slutt.