Hovudside

Hvordan endre en Heat Register

by Walther

Varmeovner tillate deg å kontrollere flyten av luft fra varmekanalene i ditt hjem. Registre er enten på gulvet, i taket eller langs vegger. Over tid, skodder på varmeregisteret slites ut som resulterer i en jevn clanking støy fra å være løst eller manglende evne til direkte luftstrømmen på grunn av rust eller korrosjon. Endre et varmeregister krever å få målinger av kanalen registeret passer over. Varmeregistre er tilgjengelig hjemme forbedring sentre.

Bruksanvisning


•  Fjern den eksisterende varmeregisteret fra kanalåpningen. Hvis du har gulv registre, bare løfte dem ut av gulvet. Vegg og tak registre har en skrue på hver ende. Fjern skruen med en stjerneskrutrekker og trekk registeret vekk fra veggen eller taket.

•  Mål lengden og bredden av kanalåpningen med et målebånd. Ta denne målingen til et hjem forbedring sentrum for å kjøpe nye registre.

•  Sett det nye registeret inn i kanalen og fest med de to festeskruene hvis aktuelt. Varmeregisteret bare går på en måte og den ytre leppe passer over kanalåpningen.

Tips og advarsler


  • Noen gulv registre bruke skruer som ligner på vegg eller tak registre beholde.