Hovudside

Hvordan kan jeg Nivå Min Aboveground Pool?

by Walther

Over bakken bassenger er installert på toppen av bakken kontra i bakken bassenger som er plassert under bakkenivå. Det første trinnet i å sette opp en over bakken pool er å sørge for at bakken er nivå. Ikke forhast deg med dette. Et basseng plassert på en skrånende terreng, og med en liten skråning, er i fare for å svekke sider og lekker. Hvis hagen din har en svak skråning jobben vil være mer i dybden.

Bruksanvisning


•  Lei en torvskjærer fra din lokale jernvarehandel eller leie av utstyr og fjerne torv fra overflaten av grunnen der bassenget vil sitte. Sjekk med din byens forordninger om aboveground pool installasjon, som noen steder kreve at du fjerner torv så mye som 6 meter forbi kantene av bassenget.

•  Lag din leveler ved å plassere to 2-av-4s ende til ende. Plasser kortere stykker av 2-av-4s på hver side av dem. Sikre de kortere styrene til de lengre seg, enten ved hjelp av spiker eller skruer. Lå de tilkoblede 2-av-4s på sine kanter og måle deres lengder. Dele måling i to for å finne den eksakte sentrum. Bore en 3/8-tommers hull gjennom midten.

•  Plasser boret ut hull over bakken hvor midten av din aboveground bassenget vil sitte. Presse en 3/8-tommers stang gjennom hullet og hamre den i bakken. Plasser et nivå på i overkant av en av de to-by-4s.

•  Hell en haug med sand på bakken der bassenget vil bli. Rake ut sand til å dekke en liten del av bakken, fra midten og ut mot kanten. Hold 2-av-4 slik at nivået på toppen indikerer at det er rett. Sving 2-av-4 over haugen av sand, slik at det å feie sand til nivå det, anbefaler nettsiden Shade Builder.

•  Legg til mer sand og jobbe deg rundt hele sirkelen til bakken hvor bassenget vil bli installert i vater.

Tips og advarsler


  • For meter med større helling, vil du trenger å grave bort noen av bakken fra den høyere enden, ved hjelp av spade. Når bakkens helning er blitt redusert, flate området med sand som beskrevet ovenfor.