Hovudside

Hvordan å reparere en industriell sink tappekran

by Walther

En industriell vask tappekran er svært lik de som brukes i ditt hjem. Bortsett fra noen små deler, som de vandalsikre skruene som brukes på noen industrielle kranen håndtakene, de er nesten identiske. Tutene er litt mer robust for å redusere vedlikehold og for å imøtekomme for ytterligere bruk. Disse kranene krever reparasjon, selv om de er konstruert for mye bruk. Patronene fremdeles kreve erstatning, kan en jobb hvem som helst med grunnleggende altmuligmann ferdigheter fullføre.

Bruksanvisning


•  Slå av vanntilførselen til kranen ved å skru vannventilene til den industrielle vasken ligaen klokken.

2 Skru ut skruen som ligger på toppen av den industrielle kranen håndtaket ved å vri det mot klokken med en umbraconøkkel for umbracoskruene. Hvis kranen bruker en hærverkssikker skrue, må du bruke en hærverkssikker skrue litt på en drill for å fjerne det. Trekk av håndtaket ved å løfte den opp.

•  Løsne festemutteren under håndtaket ved å vri den mot klokken med en skiftenøkkel eller kanal låse tang. Dette er en rund hex-mutteren som fester kassetten på plass. Det kan være på stram, så gjelder nok press for å løsne mutteren mens handle på en trygg måte.

•  Løft kranen kassett, en liten, rund, objekt skiveformet, ut av den industrielle vasken tappekran håndtak basen. Forsiktig vaske denne kranen patron i rent vann og sett det inne håndtaket base, eller installere en ny industriell kran patronen i stedet. Du må bruke samme type kassett designet for en bestemt modell av vasken tappekran.

•  Sett festemutteren og stram den med skiftenøkkel. Plasser håndtaket på stammen av kassetten og installer og stram håndtaket skruen med enten en umbraconøkkel eller vandalsikre skruen litt.