Hovudside

Hvordan Grow Horse Chestnut Trees Fra Seed

by Walther

Hvordan Grow Horse Chestnut Trees Fra Seed

Hest kastanjetrær (Hestekastanje) vokse tykk og høy, utsmykket med snødekte-hvite blomster om våren. Fra midtsommer til å falle, hestekastanje blomstene utvikle seg til grønne seedpods. Disse trærne har vridd lemmer, med bark som vokser i et sirkulært mønster. Å vokse en hest kastanjetre fra frø krever bare noen få skritt. Plante to trær slik at de kan krysse-pollinere hvis du vil ha dem til å produsere nøtter.

Bruksanvisning


Hestekastanje Seed


•  Skaff en hestekastanje frø enten fra en pålitelig selger eller fra en nutting treet. Den enkleste måten å finne fruktbare nøtter er å finne en lund av hest kastanjetrær som har øves hverandre. Samle spiky BURS som har falt på bakken. Unpollinated BURS vil inneholde små og innskrumpede nøtter som ikke vil spire.

•  Plasser hestekastanje BURS i en plastpose med fuktig torvmose; rote hull i posen for å fremme luftsirkulasjonen og forhindre mugg. Kjøle de BURS i posen i tre måneder.

•  Mix torvmose, sand og mulch for å gjøre et godt drenerende jord og plasser i planting potten. Fjern den bustete bur og sette kastanje på sin side, en og en halv inches dypt ned i jorden, og dekke. Finn en solrik, varm plass hvor beholderen ikke vil bli slått over ende, og behold det til å spire, vanning regelmessig.

•  Den spirende frø vil først vise to enkle blader på en enkelt stilk. Vent til frøplante bladene faller av og hestekastanje utvikler større blader med sju forskjellige segmenter. Treet er klar til å transplantere til sin permanente plassering når det er omtrent fire måneder gammel og ca åtte inches høy.

•  Finn en god planting plassering for frøplante. Sørg for at plasseringen er solrik med godt drenert jord og rikelig med fuktighet. Hestekastanje vokser i US Department of Agriculture hardførhet soner 3 til 8, men foretrekker kaldere klima og kan vokse saktere i varmere klima.