Hovudside

Hvordan Grow Bluebells

by Walther

Blåklokker. Kjent som Hyacinthoides eller Virginia Bluebells, disse blomstene er stor for naturalisering i henhold løvtrær eller i masse beplantning i gården. Blomstrende i USDA Zones 2 til 8, har Bluebell en masse av lange blader som vokser høyt stammer favn i høyde fra 1 til 2 meter-med klokkeformede blomster som blomstrer tidlig til midten av våren. Som delikat da disse blomstene ser, er de ikke vanskelig å vokse

Bruksanvisning


Hvordan Grow Bluebells


•  Velg område å plante blåklokker pærer. De trives best i delvis skygge eller flekkete sollys; hvis de må få lys, gjør de best med litt morgen og ettermiddag skyggen. Disse blomstene kan plantes i henhold løvtrær, eller i grenser, men ikke gjøre det bra når overfylt av andre blomster. Sow kompost eller organisk materiale i jorda for å bidra til å beholde fuktigheten.

•  Plant The Bluebell pærer på sensommeren eller tidlig høst. Grav et hull to inches dyp. Sette løkene i en masse i hullet, med den flate siden ned og spisse enden opp, avstand ikke mer enn 3 inches fra hverandre. Hvis du plante hvite blåklokker, håndtere nøye; pæren er skjør og kan lett bli skadet. Spredt nøye jord over løkene, forsiktig stamping det ned. Vann for å bosette jord rundt røttene. Vann moderat i løpet av høsten og vinteren, spesielt hvis plantet i varmere temperaturer.

•  Vann Bluebells moderat når blomsten blomstrer. Blomstringstiden av en blåklokke er vanligvis fra april til mai. De lider hvis det er en plutselig hetebølge i løpet av våren.

•  Fjern falmet blomster. La stilkene hvis du vil plantene å reseed seg selv. Hold jorden fuktig inntil løvverk stilner og dem fjerne det på bakke leve. Pærene gjør best når alene, men hvis de får overcrowed, kan de bli løftet og delt på sensommeren. Men plante umiddelbart for å unngå uttørking pærene.

Tips og advarsler


  • Bluebells har ingen konkrete pest eller sykdomsproblemer.