Hovudside

Hjem Rengjøring Tips for Etter en Brann

by Walther

Hjem Rengjøring Tips for Etter en Brann

En husbrann kan være ødeleggende. Hvis huset faktisk overlever en brann, bør du være takknemlig, men rydde opp etterpå kommer til å ta tid og mye av rengjøring. Fordi røyken kommer inn alt, vil du trenger for å rengjøre alt for å få lukten ut. Det er selskaper som spesialiserer seg på rengjøring etter branner, men hvis du har tid kan du gjøre det meste eller alt av det selv.

Såpe og vann


Bland Murphy Oil Såpe med vann for å rengjøre tre flater inkludert tregulv. Murphy Oil Såpe er spesielt laget for rengjøring tre og er trygt for tregulv som er ferdig med polyuretan.

Vaske alle klærne og bruke en god mengde vaskemiddel. Noen klær må kanskje renses.

Press vaske alle utvendige overflater inkludert stasjonen måte, fortau verandaer og dekk.

Vask, tørk ned eller på annen måte rengjøre alt, kan du bruke såpe og vann for mange ting, men det kan kreve litt hardt arbeid. Kast ut hva du egentlig ikke trenger, spesielt papirer du ikke trenger.

Rengjør nøye eller kaste ut noe har eller er egnet til mugg, som for eksempel tekstiler eller annet materiale som ikke vil tørke lett (se Ressurser). Fjern eventuelle vann ut fra noe som er vått, med en våt tørr vakuum.

Kjemisk rensing


Bruke et kjemisk svamp for å fjerne sot og tørk ned vegger og andre områder du kan ikke vaske med vann. Du kan bruke en liten bit av vann på gips, men du kan ikke suge gips. Du må kanskje prime og male veggene.

Desinfisere, fjerne lukt og sjampo teppe, gardiner og møbler. For tepper, bruke teppe deoderizer. Du kan bruke et produkt som lysol å disenfect og deoderize nesten alt annet. I tillegg, rene madrasser med en kjemisk svamp, deretter med såpe og vann. Spray enzym rengjøringsmidler på madrasser og box springs.

HVAC


Endre HVAC luftfiltre umiddelbart og deretter endre dem hver måned.

Har oppvarming og kjølesystemer, kanaler og skorsteiner profesjonelt rengjort.

Lei en ozon maskin (se Ressurser) og kjøre den i flere dager for å bidra til å fjerne røyklukt.