Hovudside

Hvordan Mix Concrete: To Must Have DIY Oppskrifter

by Walther

Hvordan Mix Concrete: To Must Have DIY Oppskrifter

Sementere suksess for gjør det selv-prosjekter ved å forstå hvordan å blande og bruke betong. Betong er en av de mest vanlige og rimelige konstruksjonsmaterialer på planet, som består av sand, grus og sement - en blanding av pulverisert kalksten og pulverisert leire oppvarmet i en ovn. Blanding av betong er lik baking - følge en oppskrift for å oppnå konsistente resultater.

Bruksanvisning


•  Lær egenskapene til betong og mørtel før du starter din gjør-det-selv prosjekt og finne ut hvilken blanding er riktig for ditt prosjekt. Hvis prosjektet er ekspansiv og krever stor styrke, bruke betong. Dersom prosjektet krever en blanding av styrke og finesse, følg oppskriften for mørtel.

•  Følg den 3-til-2-til-en mix å fylle i store områder relativt billig. Bland tre deler grus, to deler sand og en del sement. Tilsett vann som katalysator for å binde elementene sammen. Legg så lite vann som mulig for jobben din. I tre-til-to-til-en blanding, tjener grusen som fyllstoff tar opp plass og samtidig beholde samlede styrke. Ulempen med 3-til-to-til-en blanding er at den større grusaggregat kan flyte opp til overflaten i løpet av etterbehandling, noe som gjør det uegnet for tynne eller detalj konkrete anvendelser.

•  Huske og bruke enkel 3-til-en mørtel mix. Bruk tre deler sand og en del sement for å lage den sterkeste betong mulig samt betong som er lett å fullføre og detaljer med design, maler eller frimerker. Ved å ikke bruke grus mørtelen vil ha en jevnere samlet konsistens, men vil oppta mindre volum enn betong laget med grus. Bruk mørtel å fikse ødelagte utendørs trinn og trapper, innkjørsler, terrasser, dekk, dammer, fossefall, kunstig stein og statuer.

Tips og advarsler


  • Bruk skarp mur eller skjøting sand for en 3-til-en mørtel mix. Hvert sted du kjøpe sand vil bruke et annet begrep, så det kan være forvirrende når du handler. Unngå ristet, glatt lekeplass sand. De skarpe kantene av murverk sand hjelp holde betongen mix bedre enn glatt sand.
  • Betong er en syre og kan forårsake kjemiske brannsår. Bruk sikkerhetsutstyr, hansker, briller og en respirator når du arbeider med betong