Hovudside

Stueplanter som er vanskelig å drepe

by Walther

Stueplanter som er vanskelig å drepe

Innendørs planter lyse opp et hjem, legge til oksygen og selv filtrere luften, ifølge Huffington Post. Hvis du ikke har grønne fingre, kan du fortsatt oppleve fordelene med stueplanter. Det er mange stueplanter som tåler ugunstige forhold som for eksempel mangel på lys, tørke, omsorgssvikt, og misbruk fra kjæledyr eller små barn. Disse plantene er så spenstig at de er rett og slett vanskelig å drepe.

Chinese Evergreen (Aglaonema modestum)


Den kinesiske eviggrønne er lett å ta vare på og gjør en flott hus plante, ifølge University of Oklahoma. Disse plantene har brede, blanke, grønne blader som produserer 3-tommers spathes. Kinesiske evergreens vokser godt i dårlig lys, og vil vokse raskt hvis gitt forsvarlig behandling. De tåler tørr jord og kjølige temperaturer over 50 grader Fahrenheit.

Julen Cactus (Schlumbergera x buckleyi)


The Christmas kaktus trenger sollys for å blomstre, men det bare må vannes en gang i uken, ifølge Huffington Post. Den rosa eller røde blomster tendens til å blomstre rett rundt juletider, noe som gir anlegget sitt vanlige navn.

Jade Plant (Crassula ovata)


Jade planter har karakteristiske runde og tykke blader som lagrer vann. Det betyr at du ikke trenger å vanne dem til jorda er helt tørr - perfekt for innendørs hjem gartner som har en vanskelig tid å huske å vanne plantene regelmessig. Hvis du kan huske å befrukte din jade anlegget, vil det belønne deg med blomstrer gjennom hele vinteren.

Pothos (Epipremnum aureum)


Pothos er et anlegg som vil vokse i nesten alle miljøer, ifølge Capital District Community Gardens. De store, spraglete blader er prangende og attraktiv, og anlegget filtrerer giftstoffer som formaldehyd ut av luften. Pothos skal vannes en gang i uken. Dette anlegget er mildt giftig, så hold det utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Ahasverus (Tradescantia fluminensis)


Den vandrende jøde er et godt valg hvis du vil ha en hengende plante. Det tåler de fleste lysnivåer spare ekstremt lyse eller mørke. Anlegget er også prangende, med stripete blader, og kan variere i farge fra lys grønn til mørk lilla. Som Pothos, er dette anlegget giftig og bør holdes utilgjengelig for barn.