Hovudside

Instruksjoner om Beskjæring en Ficus treet

by Walther

Ficus trær gjør stor innendørs planter fordi de har en tendens til å trives i og med minimal sollys. De krever også regelmessig beskjæring for å holde dem på en fornuftig, håndterlig størrelse, ellers vil de veldig lett overta deres plass. Hvis du har en utendørs ficus, vil du trenger å beskjære det hver så ofte for å stimulere ny vekst der du vil ha det og motvirke vekst hvor du ikke. Jo mer luftsirkulasjon og tenne din ficus kan få, jo sunnere og sterkere vil det bli.

Beskjære en Innendørs Ficus


Kontrollere størrelsen på din ficus ved beskjæring bare den øverste tredjedel av kalesjen med skarpe beskjæringssakser. Trimming mer enn det kan skade helsen din treet. Trimme utendørs hvis mulig siden såret ficus vil føre til at det å lekke en melkeaktig saft som kan flekke overflater. Hvis trimming innendørs, legge ned en gammel ark og la det før sårene stoppe lekker. Skjær like over en node (blad joint) eller hvor en stilk grener av fra treet.

Beskjære en Outdoor Ficus


Beskjære utendørs ficus treet ved å fjerne suckers (veksten skyter i bunnen av bagasjerommet). Suckers stjele næringsstoffer fra resten av treet og er ikke nødvendig. Kutte noen grener som vokser rett opp eller ned, noen grener som ser ut som om de er overlappende andre, sterkere grener, eller noen ødelagte, syke eller døde greiner. Fjerne disse grenene vil øke luftstrømmen og sollys eksponering. Trimme mot bunnen av treet og unngå trimming av noen topp vekst.