Hovudside

Hvordan å beskjære Lemon Tree Suckers

by Walther

Hvordan å beskjære Lemon Tree Suckers

Lemon Tree suckers vokse utenfor bunnen av anlegget, rundt området der røttene bli stammen. Dersom treet er podet, deretter ulike typer suckers kan vokse fra rotstokken og knoppen union. De mest ofte vokser perpendikulært til stammen, har ingen bark og bare tjene til å suge energi fra fruktproduksjon av treet. Kunnskap om hvordan å beskjære suckers av treet vil holde sitron treet sunn og produktiv for år.

Bruksanvisning


•  Rengjør beskjæringssakser, tørke dem ned med rubbing alkohol for å redusere overføring av sykdom mellom plantene dine. Også skjerpe saks hvis de er kjedelig, så noen kutt du gjør er ren.

•  Beskjær store suckers med de steriliserte beskjæringssakser. Kuttet rett utenfor grenrøret, som er hevet område i barken der suger slutter seg til treet. Treet vil danne en skorpe og helbrede over hvis kuttet er i flukt med dette punktet. Ikke la en spire eller du lar treet åpen for sykdom.

•  Bryt av små suckers for hånd. Sjekk månedlig for nye suckers, som bør være liten nok til å fjerne konsekvent hånd.

Tips og advarsler


  • Som treet blir gamle, vil færre suckers vokse. Holde sitron treet fri for suckers i sine yngre år vil sette den opp for en sunn voksen alder.