Hovudside

Slik fjerner du flekker med flytende vaskemiddel

by Walther

Fjerne flekker kan ofte være en vanskelig prosess. Det er mange hjem rettsmidler for å fjerne flekker, men ofte alt du trenger er en enkel flytende vaskemiddel. Fordi flytende vaskemidler er forhånds oppløst løsninger, deres fordeler er raskere og mer effektiv. Velger å forbehandle og behandle flekker med flytende vaskemiddel er en enkel og kostnadseffektiv måte å spare klærne fra flekker.

Bruksanvisning


•  Les merkelappen på klær element. Klær som er laget av ømfintlige materialer som tørr-ren-bare elementer, kasjmir eller silke bør behandles som produsenten antyder. Finn ut om du trenger å kjøpe vanlig flytende vaskemiddel, blekemiddel vaskemiddel, eller delikat vaskemiddel. Det finnes en rekke kvalitetsmerker som kan kjøpes på de fleste hjem eller store boksen butikker.

•  Fjern eventuelle væsker eller faste stoffer på flekken. Enten blot med en ren, hvit klut eller skrape av med en sløv kniv. Hell en liten mengde flytende vaskemiddel direkte på flekken. Kraftig skrubbe området for å løsne noen av flekken partikler og gjøre såpevann. La klær element for å sitte i 10 til 15 minutter.

•  Plasser klær elementet inn i vaskemaskinen. Vask på en varm temperatur, da dette varme vannet er mer effektivt i å fjerne flekker. Ikke overbelaste vaskemaskinen med for mange elementer eller prosessen vil ikke være effektiv. Tilsett riktig mengde flytende vaskemiddel og starte syklusen.

•  Fjern klær element fra vaskemaskinen. Sjekk for å se om flekken er fortsatt til stede, eller hvis den har blitt vasket bort. Hvis du fortsatt se bevis på flekken er det viktig å vaske igjen før tørking. Plassere skitne elementer i tørketrommelen vil sette flekker og gjør dem nesten umulig å fjerne. Plasser rene, flekkfrie klær i tørketrommelen og starte syklusen, eller begynne flytende vaskemiddel vaskeprosessen på nytt.

Tips og advarsler


  • Følg produsentens anvisninger når du bruker vaskemidler. Unngå kontakt med øyne og overdreven kontakt med hud, da disse kan føre til irritasjon.
  • Følg klær vaske retninger slik at du ikke skader eller ytterligere beis stoffet