Hovudside

Hvordan sette et gjerde rundt et basseng

by Walther

Hvordan sette et gjerde rundt et basseng

Et gjerde rundt et svømmebasseng forbedrer privatliv og gir trygghet, som er et hovedanliggende hvis du har barn eller kjæledyr. Installert riktig, sikkerhet fekting holder ubetjent barn på trygg avstand fra kanten av vannet, og dermed redusere risikoen for drukning. Fekting alternativene inkluderer glassfiber, mesh, sveiset, tre og aluminium, slik at huseiere å velge den typen som passer best til personlige preferanser og budsjett. Installere aluminium mesh sikkerhet gjerde rundt et basseng er en enkel og grei prosedyre.

Bruksanvisning


•  Lay streng eller en tynn tau rundt svømmebassenget for å markere ønsket plassering av gjerdet. Plass tauet tre meter fra kanten av bassenget, slik at folk inne i lukket område kan bevege seg fritt.

Bestem deg for hvor du ønsker å installere gate. Ideelt sett er en gate ved siden av et basseng er trapper og tiltak 3 til 5 meter bred. Måle lengden av strengen for å bestemme mengden av gjerder må.

•  Merk av plasseringen for bassenget gjerdestolper på betongen rundt svømmebassenget. Les produsentens anbefalinger for den ideelle avstanden mellom innlegg. Avstanden mellom innlegg for hver 15-fots delen er vanligvis 36 inches. Måle og merke de stedene ved hjelp av et vanntett markør.

•  Sett en 1/2-tommers diamant kjerneboret i en drill. Lag et hull gjennom et markert sted uten å sprekke eller løfte rundt overflaten. Skifte boret med en 3/4-tommers borekronen og bore gjennom det samme hullet. Utvide hullet med en 1-1 / 4-tommers borekronen. Gjenta prosessen med å bore identiske hull på de avmerkede stedene rundt bassenget.

•  Fjern løs rusk og sement rundt hvert hull med en børste. Sett inn en polyvinyl ermet hele veien inn i hvert hull til den hviler tett over basen.

•  Senk et innlegg inn i hylsen slik at det hviler perfekt inne. Skyv innlegget til Nestlé det oppreist og vri den med klokken for å låse den på plass. Gjenta prosessen med å sette de resterende innleggene i ermene.

•  Skyv en metallklemme rundt toppen og bunnen av hvert innlegg. Juster klemmer til ansikt retning av de forhånds formet hull i aluminium fekting. Presse en skrue gjennom toppen og bunnen av et gjerde del som trenger inn i tilstøtende innlegg. Gjenta prosedyren rundt bassenget, bortsett fra mellom de to portstolper.

•  Se etter de to åpningene på toppen av begge portstolper. Sett inn en fjærbelastet krok i hver gate åpning.

Tips og advarsler


  • Les retningslinjene pool fekting sikkerhet før du installerer din gjerdet. The Consumer Product Safety Commission sier at alle pool gjerde åpninger bør ikke være bredere enn 2 inches, og plassen mellom bunnen av gjerdet og bakken bør ikke overstige 4 inches. Gjerder bør være minst 48 inches høy, og inneholder en selv-låsende port som svinger utover.