Hovudside

Hvordan kan jeg vite om mitt Aubergine er klar til å plukke?

by Walther

Hvordan kan jeg vite om mitt Aubergine er klar til å plukke?

Etter å ha ventet i flere måneder, du endelig merker at aubergine bære frukter, og du kan ikke vente med å høste anlegget. Det ville være en skam å høste anlegget til feil tid, og ender opp med frukt som du ikke kan spise. Aubergine som er overmoden er bitter på smak og kjøttet er tøff. Siden aubergine vil bare bære 05:57 stor frukt per avling, er det viktig å kutte frukten fra anlegget når de er unge.

Bruksanvisning


•  Mål lengden av aubergine. Standard aubergine varianter bør være mellom 4 til 5 inches lang, eller litt større enn din hånd, når de er klare til å høste.

•  Se på huden av aubergine frukt. Huden må være blank og glatt. Matt hud er et tegn på at aubergine er overmoden.

•  Trykk ballen av tommelen godt inn i siden av aubergine frukt, da slipper tommelen. Hvis huden av aubergine ikke spretter opp igjen når tommelen er utgitt, er frukten moden.

•  Tell antall dager aubergine har vært økende. Mange aubergine varianter vil kreve mellom 75 til 90 dager til å bære moden frukt.

•  Skjær en aubergine frukt fra anlegget med en tomme av stammen fortsatt festet til den med et par hagesaks; ikke trekke frukten fra anlegget. Sørg for å ha et par hagehansker; anlegget har skarpe torner. Skjær aubergine i to for å titte inn. Frøene er knapt synlig i en moden aubergine. Hvis frøene er svart, er aubergine overmoden.