Hovudside

Hvordan Wire en elektrisk varmer Med en Double-Pole Termostat

by Walther

Hvordan Wire en elektrisk varmer Med en Double-Pole Termostat

En dobbel-pol Termostaten har en sikkerhetsfunksjon, i motsetning til en enkelt-pol termostat. Strømmen til varmeapparatet kan stenges av med en dobbel-pol termostat når bryteren på termostaten er slått til av-stillingen. En enkelt-pol termostat bare har en lav innstilling, og er ikke i stand til å slå av strømmen til varmeapparatet. The National Electrical Code tillater begge typer termostater, men noen lokale koder krever bruk av en dobbel-polet termostat bare.

Bruksanvisning


•  Kontroller de elektriske kravene til elektrisk varmeovn for å bestemme både breaker og wire størrelser som er anbefalt. Sjekk med din lokale kode håndhevelse kontor på din lokale krav til elektrisk varme.

•  Kjør den anbefalte wire, enten 12/2 eller 14/2 non-metallic, omsluttet kabel (NM kabel) fra hovedpanelet boksen til plasseringen av veggmontert, dobbel-polet bryter. Det er best å montere termostat på en innvendig vegg unna noen utkast. Over lysbryteren til rommet og ca 5 meter av gulvet er en typisk installasjon.

•  Kjør samme størrelse NM-kabelen fra veggmontert, dobbel-pol termostaten til det elektriske varmeapparatet koblingsboksen, som ligger på venstre side av ovnen. Installere en ledning plugg inn i den runde knockout på ovnen. Skyv kabelen gjennom kontakten og skru til skruene.

•  Fjern plastvindsperre av kabelen for å avsløre ledningene inne, ved hjelp av et verktøy kniv. Strippe 1/2 tommers av endene av de svarte og hvite ledninger, ved hjelp av wire strippere. Skru uisolert kobbertråd til den grønne jordingsskruen i koblingsboks av ovnen. Tvinn de hvite ledningene sammen og skru wire nøtter på enden av ledningene. Koble de svarte ledningene sammen på samme måte som du gjorde med de hvite ledningene. Skru dekselet tilbake på koblingsboksen.

•  Fjern plastkledning av de to kablene i veggen-mount termostat boksen og strippe 1/2 tommers av endene av de hvite og svarte ledningene. Tvinn sammen de uisolerte kobber jordkabler med en 6-tommers stykke kobber jordledning, som kalles en "pigtail". Skru en wire mutter på endene av hver jordledning.

•  Skru pigtail til den grønne jordingsskruen på dobbel-polet termostat. Koble den hvite ledningen fra panelet boksen til sølv skrue merket "linje", og skru den sorte ledningen fra panelet boksen til messing skruen merket "linje." Skru den hvite ledningen fra ovnen til sølv skrue merket "load" og den sorte ledningen til messing skruen merket "last". Skru termostaten til veggmontert termostat boks med skruene som fulgte med termostat.

•  Slå av hovedbryteren i panelet boksen. Ta av dekselet på panelboksen og sett til side. Fjern en utstansing i den siden av panelet boksen og installere en ledningskontakt.

•  Skyv NM kabelen gjennom ledningen kontakten og stram til skruene for å feste kabelen. Fjern plastkledning av kabelen og strippe 1/2 tommers av endene av de svarte og hvite ledningene. Koble jordledningen til bakken buss bar og koble den hvite ledningen til den nøytrale buss bar.

•  Skyv bryteren inn i hoved buss og koble den sorte ledningen til skruen på breaker. Sjekk alt av forbindelsen for å sikre ledningene er festet godt på plass. Bytt ut panelboksen. Slå på hovedbryteren og bryteren til varmeapparatet. Teste krets ved hjelp av en spenning meter.

Tips og advarsler


  • Sjekk National Electrical Code og lokale koder før installasjonen.
  • Arbeid aldri med en strømførende panel. Slå alltid av hovedbryteren før du begynner.