Hovudside

Hva Måned Bør gresskarkjerner plantes?

by Walther

Hva Måned Bør gresskarkjerner plantes?

Brukes for jack-o'-lanterner, paier, supper og kaker, er gresskar en allsidig grønnsak. Gresskar er hurtigvoksende planter som kan kjøre forbi en hage med sine sprer vinstokker. Plante gresskarfrø gang været og jord er varm.

Telle Tilbake


Hvis du ønsker å høste din gresskar til Halloween, plante frøene i midten til slutten av sommeren. Gresskar modnes i 70-120 dager, så telle bakover fra innhøstingen datoen vil gi deg den optimale planting tid. Du kan plante de fleste varianter i begynnelsen av juli for et slutten av oktober høst.

Jord Temperatur


Gresskarfrø ikke spirer godt i kaldt jord, og til og med en lys frost kan skade unge planter. En faktaark om gresskar produsert for Ohio State University Extension anbefaler at du planter frø etter at jorda har varmet til 68 grader Fahrenheit i en dybde på 4 inches.

Frøplanter


Hvis du bor i et område med en kort sommer, bør du vurdere å plante stiklinger når jorda har varmet. Starte frøplantene innendørs. Dette vil gi deg nok tid til å vokse din avling og høste det før det første drapet frost kommer i høst.