Hovudside

Hvordan Level en Yard for å installere en Pool

by Walther

Hvordan Level en Yard for å installere en Pool

Mye av det arbeidet som kreves for å installere en over bakken pool skjer før bassenget er selv fjernet fra boksen. Med mindre din hage er perfekt nivå, må du foreta justeringer i jord høyder før du kan installere en over bakken pool. En riktig flatet verftet vil hjelpe hjelpe bassenget vare lenger og forebygge problemer gjennom hele sommeren.

Bruksanvisning


•  Mål bredden av bassenget eller finne målingen på boksen. Legg 4 meter til at måling. For en 15-fots basseng, da vil du beregne 19 fot. Konstruere en rett styre lik måling (19 fot) fra 2-av-4 boards. Bruke flere 2-av-fire brett som bracers langs tavler der styrene koble. Stå styrene oppreist på den smale siden, og tape et nivå til styrene på den ene enden. Sette til side.

•  Bryt opp jord med rototiller, fjerne skitt fra høyere områder og bringe den til lavere områder. Bryt opp de beste seks inches av jord i en 19 fots sirkel. Fjern alle gress, steiner, stokker og ugress.

•  Finn den eksakte midten av sirkelen. Plasser midten av 2x4 tre linje i denne situasjonen. Bor et hull, litt større enn 3 / 8ths av en tomme, fra midten av styrene. Plassere stangen inne i hullet, og hamre inn i bakken fast. Styret skal nå være i stand til å rotere rundt metallstang i bakken.

•  Sjekk jord med nivået. Bruk spade til å senke høyere områder av jord ned for å møte de lavere nivåene. Når leveler kan spinne rundt sirkelen uten mer enn en grad eller to av høydeforskjell, gå videre til trinn 5.

•  Fjern leveler for nå. Hell 1 til 2 inches av pukk over bassengområdet. Bruk en rake å spre stein jevnt over bassenget gulvet. Erstatte utjevning styrene. Spinne styrene rundt i en sirkel en gang. Høye områder av stein vil bli senket, mens lavtliggende områder vil bli vist. Flytt stein fra de høyere områdene til de lave flekker. Gjenta denne prosessen etter behov.

•  Sug steinen med et sprinkleranlegg i 2 timer. Bruk tamp å tamp nedover på hele overflaten av den forkastede området. De komprimerer den stein og hindrer den fra å bli ujevn når vannet helles inne i bassenget.