Hovudside

Hvordan søker jeg om Cedar Rapids FEMA Tilhengere gjøre?

by Walther

Hvordan søker jeg om Cedar Rapids FEMA Tilhengere gjøre?

I juni 2008, Cedar Rapids, Iowa, var en av mange samfunn herjet av kraftig regnskyll og flom. Flommen forlot hundrevis av mennesker hjemløse og ødela mange små og familieeide bedrifter i sentrumsområdet. Kan disse personene fortsatt trenger hjelp og kan trenge å vite hvordan du skal søke om Cedar Rapids trailer gjennom Federal Emergency Management Agency (FEMA). Folk kan søke via Internett eller via telefon.

Bruksanvisning


•  Ring FEMA på 800-621-3362 hvis du velger å søke per telefon.

•  Logg inn på "Disaster Assistance" side på FEMA.gov. Bla til midten av siden og klikk på "Finn og Apply for Disaster Relief ikke er relatert til oljeutslipp."

•  Klikk på "Start registrering" under "Søk om hjelp umiddelbart." Eller, hvis du velger å fylle ut et pre-screening spørreskjemaet, kan du velge å gjøre det ved å klikke på "Ta Pre-Screening Questionnaire." Dette alternativet ligger rett til venstre for "Apply" alternativet.

•  Skriv inn tegnene som vises på neste skjerm. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker.

•  Velg mellom "en Español" og "på engelsk" alternativer på neste side. Dessuten kan du velge å lese "Guide Søkeren", som vil bekrefte om du eller din familie er kvalifisert for en FEMA trailer. For å være kvalifisert for boliger assistanse, må du ha innlevert for trygdeytelser og skader på eiendommen ble ikke dekket. Du må også være en borger av USA. Ditt hjem må være din bolig, og du må være for tiden ute av stand til å bebo denne boligen. Hvis du har andre leie-fri bolig du kanskje ikke være kvalifisert for en FEMA trailer.