Hovudside

Alternative Blekemidler for klær

by Walther

Alternative Blekemidler for klær

Selv om blekemiddel er et vanlig brukt renere rundt boliger og for tøyet, det er også en av de mest giftige kjemikalier for å lagre og bruke hjemme. Røyken er skadelig og blekemiddel kan spise gjennom klær, fjerne farge og reagere med andre ingredienser i vaskemidler, og skaper en giftig blanding. Mange alternativer finnes for bleking klær som er sikrere, naturlig og ikke skade klær, mennesker eller dyr.

Desinfiserende


Folk bruker blekemiddel i vaskeriet å rense hvit og color klær. Gode ​​alternativer for å redusere bakteriemengden i vaskeriet er hydrogen peroxide, eddik eller sitronsaft. Hydrogen peroxide har ingen lukt eller farge, og i motsetning blekemiddel, ikke kan falme noe stoff, noe som gjør det til et godt valg for hvitvasking mørke tekstiler. Eddik reduserer også den bakterielle belastningen på klær og ikke falmer klær, fordi det reagerer med fargestoffer i stoffet for å gjøre dem mer permanent. Som eddik, er sitronsaft surt, dreper effektivt bakterier og er ufarlig for kloakkrenseanlegg eller hjem septik-systemer. Tea tree olje fungerer også godt for desinfiserende vaskerom, spesielt hvis noen i familien har en soppinfeksjon.

Fabric Brighteners


Ny hvitt stoff mister sin opprinnelige hvithet etter hyppig hvitvasking, snu gul eller grå. Naturlige Ning inkluderer sitronsaft, oksygen blekemidler og flytende bluing, et konsentrert produkt. Bluing gjenoppretter farger, spesielt hvite, i sin opprinnelige stand. Bluing må blandes med vann før du legger til vask eller skylling.

Deep Cleaning


Mens de fleste vaskemidler bruke ingredienser for å takle de mest skitne tøyet, og legger oppvaskmiddel øker renseevne i løpet av vaskesyklusen, som gjør boraks. Borax er et naturlig mineral som mykner i vannet, noe som gjør den mer effektive vaskemidler. Pulverisert oppvaskmaskin såpe må være oppløst i varmt vann før du legger det til en kald vask og er et kraftig rengjøringsmiddel, spesielt for fettete klær. Cola drikker kan være effektive i å løsne dyp skitt i klær.

Flekkfjerning


Unngå å strekke seg etter blekemiddel flaske når du fjerner flekker fra baby formel eller gress. Bruk sitronsaft og solskinn i stedet for å visne flekker på lyse klær. Syrer i sitroner ikke skade stoff og dessuten forsterke flekkfjerning effektiviteten av sitronsaft, sanitizes solskinn stoff. Oppvaskmaskin såpe gnis på mat flekker kan redusere flekken, som kan oksygen blekemidler.