Hovudside

Hvordan Wire en Air Conditioner Kontaktor til en kondensator

by Walther

Hvordan Wire en Air Conditioner Kontaktor til en kondensator

Et klimaanlegg er kondenseringsaggregatets inneholder en kontaktor og, avhengig av merke og modell, en eller to kondensatorer. Kontaktor, som er en høy spenning relé med en lavspent coil, bytter kondensasjonsenheten av og på. Kondensatoren opprett kompressoren og viftemotorens løpespenning; Disse motorer har dødpunkter i sine viklinger hvor kondensatoren gjør opp. Kondenserende enheter med en kondensator bruke en dual kondensator, som inneholder to kondensatorer i ett kabinett. Kondensatoren mottar sin makt om en ledning som kobles til kondensasjonsenheten felles kontaktor terminal.

Bruksanvisning


•  Slå av kondensasjonsenheten elektriske skillebryter. Hvis enheten har en frakobling boks montert på veggen, og deretter åpne boksen og heller snu bryteren til av-stillingen eller trekk ut busslinjen. Hvis enheten ledninger direkte til en effektbryter, og slå av skillebryteren som har en "Air Conditioner" eller "varmepumpe" identifikasjonsmerke. Ofte, den viktigste elektriske panelet, funnet ved siden av strømmåleren, holder kondense enhetens strømbryter.

•  Ta kondensasjonsenheten dekselet. Begynn med å fjerne skruene som holder kondensasjonsenheten elektriske tjeneste boksens deksel. Bruk riktig type skrutrekker, vanligvis en 1/4 eller 5/16-tommers hex-skrutrekker. Trekk dekselet av kondenseringsenheten. Ledningene fra den elektriske koble inn kondensatoren under serviceboks.

•  Undersøk kontaktoren. De to ledningene fra skillebryteren feste til en ende av kontaktoren, og ledningene som fører til kondensatoren elektriske deler kobles til den andre enden; lavspente ledninger feste spolen, som ligger på bunnen av kontaktoren. Ledningen, vanligvis med rød isolasjon, som kobles til kompressorens "R" terminalen kobles til kontaktoren er L2 side.

•  Undersøk kondensator. Kondensatorer som driver en enkelt motor har to ledningsterminaler. Motorens kondensator ledning kobles til en av terminalene. Dual kondensatorer har tre tråd terminaler. Bokstavene på kondensatoren lokket identifisere terminalene. Den "Herm" terminalen kobles til kompressorens kondensator wire. Viftens kondensator ledning kobles til "Fan" terminal. De resterende terminal - felles terminal - har en "C" eller "COM" identifikasjon tag.

•  Skjær en del av 14-gauge isolert ledning 8 inches lang med en avbiter.

•  Fjern 1/4 tomme av isolasjonen fra hver ende av 8-tomme lang, 14-gauge med wire isolasjon strippere.

•  ved en terminal kontakt i hver ende av 8-tomme lang ledning. Slip den runde enden av en terminal-kontakt på en av de 8-tommers lang ledning er strippet ender. Klem den runde enden på terminalen kontakten mot ledningen med nebbtang. Gjenta prosessen på den andre enden av ledningen.

•  Skyv ett av 8-tommers lang ledning sin terminal kontakter på ett av kontaktoren er L2-terminaler. Bruk nebbtang til å skyve kontakten hele veien til terminalen. Velge en av de L2 terminalene på enden av kontaktoren som fører til kondensatoren motorer.

•  Sett den andre terminalen kontakten på 8-tommers lang ledning på kondensatoren felles terminal. Skyv terminal kontakten på en enkelt kondensator er tom terminal. Trykk på terminal kontakten på en dual-kondensator felles terminal. Godt feste kontakten med nebbtang.

•  Sett kondensatoren dekning før du slår på strømmen til enheten.