Hovudside

Hvordan lage den bakkenivå for Easy Set Pool

by Walther

Hvordan lage den bakkenivå for Easy Set Pool

Easy Set Pools er over bakken bassenger produseres og markedsføres av Intex Company. Easy Set Pools kommer i oppblåsbare varianter og som liners som støttes av plastrør rammer. Disse typer bassenger bør settes på helt jevnt underlag for at bassenget filteret skal fungere korrekt og for optimal vannpåfylling. Oppnå en jevn overflate for bassenget er det vanskeligste trinnet i prosessen med å sette opp bassenget og forbereder den for bading. Selv om noen bassenger kan skryte enkelt oppsett tid, forbereder et nivå bakken vil ta noen dager eller uker, men er vel verdt å bruke tid og krefter.

Bruksanvisning


•  Finn området i hagen din som vises mest nivå. Velg et trygt sted som ikke er over en septiktank, elektriske linjer eller underjordiske rør eller plassert for nær oppkjørselen. Hvis det er mulig, velger et område som mottar sollys hele dagen, slik at bassenget vanntemperaturen er akseptabelt for bading. Mål området for å sikre bassenget vil passe inn i rommet.

•  Kontroller jevnheten av bakken ved å dreie nivå i en full sirkel for å bestemme de høye og lave områder av bassenget området. Løfte den lave enden av nivået inntil begge sider er selv å bestemme hvor mange lag inches av forskjell det er mellom sidene av bassenget plass. Hvis det er mer enn to inches av forskjell, grave ut den høyere enden av bassenget plass med en spade og få området så nær nivå som mulig.

•  Carry ren, filtrert sand til bassenget plassering i trillebår last eller bøtter, og dumpe sand på basseng nettstedet. Forsøke å fordele sand som du flytter det inn på nettstedet. Bruk spade til å jevne ut sand inn i et område som måler litt større enn bassenget omkrets.

•  Overlapping endene av de to styrene og kjøre to skruene i stykker for å holde styrene sikkert sammen for å danne et lengre bord som bør passe diameter i alle størrelser Easy Set Pool. Bestemme hvor mye å overlappe styrene ved hjelp av diameteren av bassenget; de to styrene, når festet, bør måle en fot lengre enn diameteren bassenget. Slå de to vedlagte styrene opp på en kant og sette dem inn i sand-dekket basseng området. Plasser nivået på toppen av styrene og presse styrene rundt i en sirkel for å presse ned sand og lage en plan overflate.

•  Pakk nivå sand ned ved å spraye den med en vannslange. Fukt sand, la det tørke, bruke mer sand, re-våt og gjenta hver dag i minst en uke før montering bassenget for å sikre at området er nivå. Enhver sand som du legger skal utjevnes igjen med 2-tommers med 4-tommers plater.

Tips og advarsler


  • Ved å bruke en bunndekkende og inkludert underlag tarp, kan du trygt sette bassenget opp på en konkret underlag som en uteplass, eller helle et nivå betong pad spesielt for bassenget for å sitte på.