Hovudside

Min Pool Skimmer Is Not Skimming

by Walther

Skimmer er en viktig del av din pool filtreringssystem. Både i bakken og over bakken bassenger utnytte en skimmer for å gi et sted for filteret for å begynne sitt opplag prosessen. Tegn på en sviktende skimmer er vanligvis en heads-up som andre aspekter av din pool vedlikehold må tas opp.

Pool Skimmer Formål


Bassenget skimmer er første kontaktpunkt i filtreringsprosessen. Vannet kommer inn i skimmeren og går via et basseng slangen til bassenget pumpe hvor det er så sendt til filtertanken. Filtertanken, enten det er en patron, sand eller kiselgur filter, er ansvarlig for å skille smuss og partikler fra vannet. Vannet blir deretter sendt via et annet basseng slangen tilbake ut bassenget avkastning jet. Hvis riktig vannstrømmen ikke starter på skimmer, svikter hele filtersystem for å gjøre jobben sin riktig. Flere ting kan føre til skimmer ikke fungerer som den skal.

Dirty Basket


Inne i bassenget skimmer er en kurv som er ansvarlig for å hindre store biter av skitt og rusk fra å komme inn filtersystemet. Uten kurven, kan store deler av rusk inn filterpumpe og blokk sirkulasjon og vannføring. Derfor, hvis filteret trykket er lavt, sjekk skimmer kurv for stort materiale, slik som løv og små vannleker, som kan ha blitt fanget inne i skimmer kurv. Fjern disse elementene til å tillate fri flyt av vann til skimmer.

Water Level


Den ideelle vannstand for optimal filter drift er et sted mellom halvveis og to tredeler poenget med skimmer vertikale høyde. Vannstanden er kritisk for skimmer og filter drift. Når vannstanden er for høy, blir skimmer oversvømmet og ute av stand til å fange de større biter av skitt og rusk som skimmer kurv vanligvis holder. For mye vann i bassenget gjør dette rusk å flyte ut igjen i kurven og i bassenget.

Backwash


Bassenget skimmer er poenget med suge for filtersystemet. Når sugekraften av filteret reduseres, er dette en indikasjon på at det innvendige trykk i filteret er høyere enn normalt, noe som signaliserer det er tid for en rengjøring. Når filteret blir for skittent, må den tilbakevasket. Dette sikrer en jevn og klar strømmen av vann fra skummeren gjennom filtersystemet. Sirkulasjons strøm av filteret reduseres når det er behov for å renses. Rusk i skimmer kurven vil flyte tilbake ut av bassenget uten sugeeffekten av filteret. Spyle filteret, som per produsentens retningslinjer, for å gjenopprette normal filtrering.