Hovudside

Hva er årsakene til Blå Stain i Toilet Bowl?

by Walther

Hvis du har en blå flekk inni toalettskålen, ikke klandre et familiemedlem. Den skyldige er skjult inne i vannet som fyller toalettskålen: høye nivåer av kobber.

Årsak


Blå og blå-grønne flekker i din toalettskålen er forårsaket av kobber. Surt vann igler kobber fra rør, og innskudd det på dreneringsåpninger på toppen av toalettskålen. Hvis venstre ubehandlet, vil flekken vokse seg større over tid, ifølge boken "Mary Ellen guide til Good Enough Housekeeping," av Mary Ellen Pinkham og Dale Burg (2002).

Fjerning


Du kan fjerne den blå kobber flekken fra toalettskålen ved å kombinere en kopp ammoniakk og en kopp vann, deretter skrubbe de fargede området. Ventilere badet ditt og bruke hansker ved rengjøring. Etter at flekken er borte, skyll området og skylle toalettet, anbefaler boken "Cutting Utgifter", en guide til hjemmesykepleien av Anne Hart (2005).

Betraktninger


Hvis du har surt vann eller naturlig høye nivåer av kobber i vannet, vil den blå flekken tilbake, fordi kobber vil bygge opp igjen. Rengjøring av toalettskålen regelmessig vil stoppe den blå flekken fra å bli stor eller for vanskelig å fjerne.