Hvordan bruke et speil av en hodegavl


Hvordan bruke et speil av en Headboard. Kanskje soverommet mangler en viss je ne sais quoi, og du ønsker å gjenopplive den. En kul og billig idé er å bruke et speil som en headboard.

Bruksanvisning


•  Mål plass bak sengen der du ønsker å installere hodegjerde, og se deg rundt nøye på resten av rommets innredning. Du vil være sikker på at du skape noe som vil passe inn med resten av rommets innredning, snarere enn å skape noe nytt rundt der du må gjøre om rommet ditt (med mindre det er din intensjon).

•  Bestem hva slags speil du ønsker å bruke for hodegjerdet på sengen. Ulike stiler er tilgjengelige, for eksempel de med forseggjorte, forgylte rammer, sølv rammer, de med ulike former som ovaler eller sirkler, slik som den i Van Eyck er "Arnolfini ekteskap».

•  Gå i motsatt retning, og velg et speil som er helt vanlig, og bruke det som en mal for å lage noe selv. Du kan etse et design i speilet, for eksempel initialene til deg selv og din kjære; du kan male kantene; eller du kan ramme speilet selv.

•  Plukk mange små speil og montere dem i hvilken konfigurasjon du velger på et stykke ferdig tre. Treet trenger ikke å være omfattende, bare et ark med kryssfiner kuttet til den størrelsen du ønsker vil gjøre en fin backer for speilene. Eller, kan du selv dekke kryssfiner med klut, så lim speilene på toppen av kluten.

•  Hang speilet på plass, slik at det blir headboard av ditt valg. Du kan finne at speilet skaper mer lys i rommet og gir en illusjon av mer plass.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler