Hovudside

Slik Care for en japansk Magnolia

by Walther

Slik Care for en japansk Magnolia. Japanske magnolia er vakre trær som har store hvite, rosa eller lilla blomster. De er forholdsvis liten, og noen folk selv bruke dem som busker. Du kan holde dem ser bra siden de er så lett å ta vare på. Disse dekorative trær kan virkelig legge litt farge til din hage.

Bruksanvisning


•  Plant dine japanske magnolia etter storm sesongen er over, men før dine kalde årstiden treff. Du må gi din treets rotsystem tid til å utvikle; ikke ta en sjanse for at sterk vind rykke det eller en kuldeperiode fryser sine røtter.

•  Mulch rundt foten av treet, etter at du plante den. Lag en liten seng for det ved å sette en to-fot bred sirkel rundt treet med mulch. Dette vil isolere røttene å regulere temperatur, hjelpe kontroll ugress og gir enkel klipping rundt treet.

•  Legg ekstra mulch når kalde sesongen starter. Normal mulch dybde er omtrent to inches; gå videre og legge til en annen to. Dette bidrar til å holde røttene fryse under en hard fryse. Du kan også dekke de japanske magnolia med en gammel ark hvis du bruker det som en busk eller hvis det er fortsatt bare en spire. Du må ta ekstra forsiktighet hvis du bor i et klima som får mye kaldt vær.

•  Gjødsle dine japanske magnolia på senvinteren. Bruke en 8-8-8 balansert gjødsel; spre den med en hastighet på £ 1 per 100 kvadratmeter med plantet areal. Vent til etter at treet er godt etablert i sitt hjem i hagen din før du bruker noen form for gjødsel.

•  Skjær ned på treet etter sine blomster blomstre. Du kan bare beskjære det til hvilken form du ønsker. Dette vil avhenge av om anlegget er et tre eller en busk. Du trenger ikke å beskjære trær så omhyggelig som du gjør busker.

•  Vann anlegget ditt på en jevnlig basis. Japanske magnolia har gjennomsnittlig vann behov; bare vann når jorden føles tørr. Hvis det føles fuktig i det hele tatt, trenger du ikke å vann. Hvis du bor i et område som får mye regn, vil du bare nødt til å gi minimalt med omsorg for anlegget.