Hovudside

Slik installerer Asphalt Mineral Taktekking

by Walther

Asfaltsjingels er laget av organic- eller glassfiber-baserte materialer mettet i asfalten og dekket med et sjikt av mineralgranulat. Helvetesild beskytte et tak fra varme og vind, mens tjære papir underlag beskytter taket mot regn. Taktekking et hus er en logisk virksomhet dersom du "tenke som vann." Start installasjonen på nederst og jobbe deg oppover, alltid dekker de lavere lag. Vann vil finne veien til hver sprekk, sprekk eller hull hvis tillatt. Så ikke tillate det.

Bruksanvisning


Taktekking med asfalt mineralhelvetesild


•  Påfør tjære underleggings papir --- starter på den nederste kanten og utrulling og stifting det ned med hammer tacker. Overlapping alle tilstøtende kanter og hver rad for å hindre vann i å kjøre under papiret. Unngå rifter eller unødvendige kutt. Papiret skal ligge flatt før påføring helvetesild, så flate og stift ned noen bobler. Sett i det minste to lag av filtpapir over ryggen, overlappende den fra en side og deretter fra den andre siden.

•  Nail metall drypp kanter til bunnen og sidene av taket langs fasadene styret og under ullpapp. Installere alle blinkende som må gå sammen leddene, skorsteiner eller daler. Installer eventuelle ventiler. Metallhelvetesild er bøyd i to og åpnet for å matche vinkler av tilstøtende tre. Spiker ned, alltid beveger seg fra bunn til topp. Påfør vanntett fugemasse til metallbeslag, over områder der negler vil gå. Dal blinkende bør kuttes for å overlappe toppen av ryggen. Skjære i øvre kant for å tillate de overlappende brikkene til å ligge flatt. Spiker ned og bruke tetningsmasse.

•  Legg en rad med starthelvetesild langs og selv med metall drypp kant. Legg den andre raden direkte på toppen av den første raden. Bruk en rett kant og krittstrek for å avgjøre om taket ditt er firkantet; korrigere eventuelle avvik over flere rader, som begynner i nedre kant. Lå hver rad av helvetesild litt overlapp toppen kurve av sømmene på nederste rad og utlignet sømmene av hver rad for et mønster. Spiker over sømmer og lim stripe som strekker seg over undersiden av hver singel. Bruk en krittstrek hvis det er nødvendig for å lage rette radene.

•  La hengende shingel på kantene av taket til en side er fullført. Snap en krittstrek fra toppen av taket ned til bunnen langs metalldryppkant. Trimme helvetesild langs krittlinjen med krokkniv av et verktøy kniv. Trimme helvetesild liggende på tvers av metall blinkende av en dal ved først knipser en krittstrek på hver side av dalen forlate en smal 5- til 6-tommers gutter deretter kutte langs linjen.

•  Kutt din egen møne cap til toppen, dele helvetesild inn tredeler ved kutting mellom sømmene. Knipse et krittstrek på den ene siden av mønet for å justere ryggen cap. Plassere helvetesild, forlater ca 5 inches av hver eksponert. I områder med høy vind, som du spikeren ned lokket med en spiker på hver side, caulk en rad med fugemasse under neglene og legg neste åskam cap å dekke fugemasse og negler.

Tips og advarsler


  • Et takbelegg øks har en skrue som kan justeres til de ønskede radhøyder og for å distansere av "strek" i hver rad. Du kan linje hver grus opp raskt ved å bare "måle" med øks.
  • Starter rad helvetesild kan gjøres ved å kutte av faner.
  • Være grundig i vinne ned alle følte underlag "bobler" for å hindre at shingled taket fra å vise klumper og støt.