Hovudside

Hvordan Grow Klatring Agurker

by Walther

Hvordan Grow Klatring Agurker

Agurk vinstokker naturlig vokse vertikalt så lenge de har skikkelig støtte. Da forblir ikke støttes, vil agurk vinstokker bre seg ut over hagen, ofte trengsel andre grønnsaker. Tren dine agurk vinstokker å vokse oppover for å hindre dem fra å ta over hagen og for å hindre frukt fra liggende på bakken, et problem som ofte fører til for tidlig råtnende.

Bruksanvisning


•  Finn et planting nettsted som mottar full solen. Agurkplanter trives i varm jord og et fuktig miljø. Området skal også renne godt, som røttene til disse anleggene vil råtne raskt hvis konstant nedsenket i vann.

•  Legg en raus mengde næringsrik kompost til området. Arbeid komposten i jorden inntil den er godt blandet. Agurker krever mye næringsstoffer for å frembringe en rikelig mengde frukt. Arbeid kompost i hele området du har tenkt på planting.

•  Form en jordhaug cirka to meter i diameter og omtrent 6 inches høy ved raking skitt inn i en haug med hakke. Glatt toppen av haugen med hendene, noe som gir deg en stort sett flat overflate å arbeide med. Fortsette å gjøre så mange hauger som du trenger for mengden av agurker du vil være økende. Plass haugene minst 2 meter fra hverandre.

•  Skyv fingeren 3/4 til 1 cm dypt inn i toppen av haugen. Gjenta denne prosessen til du har seks like store hull, jevnt fordelt over toppen av haugen.

•  Legg ett vining agurk frø til hver finger-hull og dekke frøene med skitt. Vanne toppen av hver haugen.

•  Thin hver agurk bakken til tre frøplanter, når plantene har brutt gjennom jord og selve bladene vises på anlegget. Hold de sunn utseende planter.

•  Plasser en tomat bur over hver agurk bakke og trykk av åpne ledninger av buret fast i bakken. Trene agurkplanter for å vikle rundt ledningene i tomat bur og å klatre opp ledningene. Mens agurk vinstokker ønsker selvsagt å vokse oppover, vil det ta litt veiledning for å gjøre vinrankene følge løpet av ledningen.

•  Fortsett å hjelpe planten klatre seg oppover i buret til den begynner å klatre på egen hånd.