Hovudside

Hvordan Kill Bugs med eddik

by Walther

Eddik faktisk ikke drepe alle typer feil, men det kan tjene som en alvorlig avskrekkende for deres glede av din lykkelig hjem. Selv om du benytter en vanlig skadedyrkontroll-tjenesten, kan du finne at etter noen dager bugs magisk vises som om de ikke hadde blitt drevet ut og - i teorien - drept av exterminator. En av grunnene til at kakerlakker, biller og andre skadedyr er i stand til å stille ut denne tilsynelatende tetthet til giften er at de trekke seg tilbake til en trygg og komforten av ditt kjøkken avløp til angrep har slitt av. For å drive dem bort eller drepe dem helt, må du eliminere denne trygg havn.

Bruksanvisning


•  Fyll en stor bolle med eddik. Ikke fylle den til randen, da du vil bli soaking washcloths i det.

•  Plasser washcloths i bollen og la dem ligge i minst 5 minutter. Klutene skal mettet eller bugs vil krype ut fra under dem og rømme.

•  Plasser en eddik-gjennomvåt vaskeklut over hver avløp i huset. Du bør gjøre dette på en dag når du kan åpne noen vinduer, som huset ditt vil lukte veldig sterkt av eddik.

•  Hell minst en kopp eddik gjennom vaskeklut. Hvis det er mulig, unngå å bruke vasker og avløp du har behandlet i flere timer. Hvis du må bruke en av vasker, erstatte vaskeklut umiddelbart og helle mer eddik gjennom rørene for å sørge for at vannet ikke fortynne behandling.

•  Fjern washcloths etter flere timer. & # XD; Ikke skyll ut vasker, men vente på normal bruk for å spre eddik. Denne behandlingen vil drepe noen bugs og kjøre andre enten utenfor eller i områder av huset ditt som har blitt behandlet av en exterminator. Uansett bør de slutte å være et problem for deg.

Tips og advarsler


  • Hvis du har alvorlige mort problemer som ikke kan løses av naturlige midler, kan det hende du må bruke gift. Gjøre så veldig nøye, og hvis mulig ansette en ekspert exterminator å håndtere problemet for deg.