Hovudside

Hvordan lage Tussie-Mussies

by Walther

Hvordan lage Tussie-Mussies

Tussie-mussies er bedårende håndholdte buketter som er lett bæres i den ene hånden. Petite buketter eller nese-homofile ble laget og brukt så tidlig som Elizabethan og viktoriansk tid som et middel for å avverge dårlig lukt og bakterier. Under viktoriansk tid tussie-mussies ble arrangert for å sende et symbolsk budskap til en annen person. Du kan lage en moderne tussie-Mussie med friske blomster fra hagen, felt eller blomsterhandler. En hoved blomst kan være representativ for meldingen eller hele bukett ville gjøre en erklæring om vennskap, kjærlighet eller takknemlighet til mottakeren.

Bruksanvisning


•  Velg blomster som vil skildre den meldingen du ønsker å formidle. For eksempel, glem-me-nots representerer udødelig kjærlighet eller minner mens våren-time jonquil snakker om returnert kjærlighet eller hengivenhet. Magnolia blomst gir oppmuntrende budskap, "ikke gi opp" i henhold til Go Unik og Beyond Flower diagram. Den mørke crimson rose vil utvide din sympati til noen som er i sorg.

•  Skjær blomsten stilkene alt til samme lengde på ikke mer enn 12 inches. Strip bladene fra den nederste halvdelen av blomsten stilkene for hånd ved å trekke dem ned og bort fra stilken.

•  Merk av sentrum av et papir doily. Skjær en 2-tommers til 3-tommers bred X inn i doily sentrum med en skarp kniv eller saks. Brett poeng for å fjerne åpningen i doily.

•  Ordne blomster i den ene hånden med hoved blomst i midten. Sikker stilkene med en strikk.

•  Trykk i bunnen av stilkene i hullet i brikken. Skyv doily opp over stilkene til det hviler mot bunnen av blomstene.

•  Skjær en 8-tommers stykke bånd og knytte den rundt doily sikkert holde den på plass under blomster. Lag en enkel sko blonder bow med bånd og knytte den over første bånd. La endene av båndet strømme ned fra blomstene til bunnen av stilkene.

Tips og advarsler


  • Legg et lite kort eller tag til tussie-Mussie med en forklaring av blomstenes budskap.