Hovudside

DIY Monkey Bars

by Walther

Monkey barer har lenge vært et fast innslag i lekeplasser overalt. De er enkle å bygge og billig, og de kan gi timer med moro og underholdning for barn i alle aldre. Å ha en plan for barnas klatrestativ kan være gunstig når du søker ut og byggemateriale.

Design og planlegging


Et sett med klatrestativ kan være så enkelt eller komplisert som ønsket. For yngre barn, kan en enklere design med mindre høyde være mer gunstig. Monkey barer kan være fashioned i en rett linje, en S-formet kurve eller en sirkel, eller de kan feste til andre lekeplass materialer. Skissere ideen vår din for formen og størrelsen på monkey barer vil hjelpe deg når du søker ut de materialene du trenger for å bygge dem. Også vurdere høyde og bredde, og sørg for å legge disse målingene til din design. Dette vil være spesielt nyttig når du kjøper materialer.

Hvis du er usikker på hvordan du vil at monkey barer å se, sjekk ut lokale forhandlere for hva som er tilgjengelig. Dette kan bidra til å hoppe-start din kreative tankeprosess, eller du kan selv finne en design som du ønsker å etterligne.

Noen byer eller stater kan eller ikke kan ha bygge eller sikkerhetsforskrifter for barnas lekeapparater. Sjekk alltid med lokale myndigheter for eventuelle nødvendige tillatelser før du begynner på et byggeprosjekt. Ellers kan du ende opp med å betale ekstra bøter eller avgifter.

Materialer og verktøy


Valg av materialer som kan være vanskelig. Husk at barn skal spille på monkey barer, så det er best å velge pålitelige materialer som stål eller høy kvalitet tre. Også bestemme hvordan du skal holde monkey barer stabil og hindre dem fra å tippe over. Den mest vanlige og rimelig teknikk er å bruke betong som helles inn i et hull i bakken med stolpene. La alltid betongen tørke helt før du fortsetter prosjektet.

Hvis du bygger tre klatrestativ, så det kan være lurt å kjøpe maling eller beis samt sandpapir. Sliping ned treet under montering kan bidra til å forhindre splinter i dine barns hender. Også, hvis monkey barer er et tillegg til en eksisterende spill eller swing sett, vil du også trenger å få de riktige materialer for å sikkert koble de to settene.